Clique Stretch Naisten Premium Pikee omalla logolla

Tuotekoodi 028241

22,50  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Clique Stretch Premium Pikee painatuksella

Laadukas liikelahja pikee kahdella helmiäisnapilla. Miellyttävän joustava materiaali. Entsyymikäsittely antaa esikutistetulle materiaalille pehmeän ja sileän tunnun. Naisten mallissa 3 nappia.

Koot S – XXL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tämä premium-luokan pikeepaita tarjoaa upean yhdistelmän laadukasta tyyliä ja joustavaa mukavuutta. Sen korkealaatuinen materiaali takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden, joten voit luottaa siihen päivästä toiseen. Paidan joustava kangas mukautuu kehoosi ja tarjoaa optimaalisen istuvuuden, joten voit tuntea olosi itsevarmaksi ja liikkua vapaasti.

Tämän lisäksi voit kustomoida pikeepaidan omalla logollasi, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon yrityksesi brändin edistämiseen. Olipa kyseessä asiakastapahtuma, yrityksen kokous tai tiimin yhtenäinen pukeutuminen, personoidulla paidalla teet vaikutuksen ja erottaudut joukosta.

Tartu tilaisuuteen ja astu esiin Clique Stretch Naisten Premium Pikee -paidassa, joka yhdistää muodin ja mukavuuden omalla ainutlaatuisella tyylilläsi. Tämä on mahdollisuutesi erottua ja tehdä vaikutus. Tilaa nyt ja anna yrityksesi logon loistaa!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa

    Otsikko

    Go to Top