Rintanappi omalla logolla suorakaide

Tuotekoodi MTBN03

1,14  (alv 0%) kpl / 1000kpl erä ( 43x70mm)

Suorakaiteen muotoinen rintanappi omalla logolla, jossa mahdollisuus kustomoida tuote brändisi ilmeeseen sopivaksi.

Rintanappi omalla logolla, täysväri painettu suorakaide. Täysväri painettu paperi rintanapin sisällä. Hakaneula turvakiinnityksellä. Jokainen pakattu polybagiin.
Koko 43×70 mm

Rintanappi omalla logolla on erinomainen promootiotuote, joka yhdistää näkyvyyden, tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Rintanappi tarjoaa erinomaisen alustan yrityksesi logolle tai viestille, taaten, että brändisi saa huomiota aina, kun sitä käytetään.
Rintanapin personointi yrityksesi brändin mukaisesti tekee siitä ainutlaatuisen ja yrityksesi identiteettiä vahvistavan. Voit suunnitella siihen logon, värit ja muut graafiset elementit, mikä tekee siitä erityisen ja huomionarvoisen.

Kestävä ja laadukas rintanappi on pitkäikäinen, ja laadukas painatus varmistaa, että logo tai viesti säilyy selkeänä ja näkyvänä pitkään. Tyylikäs ja monikäyttöinen rintanappi sopii erilaisiin tilanteisiin ja ympäristöihin. Se voidaan kiinnittää takkiin, laukkuun, reppuun tai muuhun asusteeseen, mikä tekee siitä monikäyttöisen ja käytännöllisen tuotteen.
Laadukas ja personoitu rintanappi luo positiivisen mielikuvan ja parantaa asiakas- tai työntekijäuskollisuutta. Laadukkaat promootiotuotteet viestivät huolehtivaisuudesta ja arvostuksesta saajaa kohtaan.

Rintanapit ovat kevyitä ja edullisia, mikä tekee niistä helppoja jakaa suurissa määrissä esimerkiksi messuilla, tapahtumissa, asiakastapaamisissa tai yrityksen omissa tilaisuuksissa. Ne ovat erinomainen tapa lisätä brändin näkyvyyttä laajalle yleisölle.
Rintanapit omalla logolla ovat täydellisiä jaettaviksi erilaisissa tapahtumissa, kuten konferensseissa, messuilla, festivaaleilla ja yrityksen omissa tilaisuuksissa. Ne ovat käytännöllisiä, tyylikkäitä ja saavat brändisi näkymään laajalle yleisölle.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle, teemme vedoksen veloituksetta.

Minimi 250 kpl

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa