Laukut, kassit ja reput

OMALLA LOGOLLA

LAUKUT, KASSIT JA REPUT

Tee vaikutus yksilöllisellä liikelahjalla! Kantava voima brändillesi löytyy laukuista, kasseista, kangaskasseista ja monipuolisista reppumalleista. Luo yhtenäinen ja vaikuttava kuva yrityksestäsi käytännöllisillä ja tyylikkäillä tuotteilla, jotka ovat täydellisiä liikelahjoja kaikenlaisille tilaisuuksille.

Kannusta brändiäsi ylpeästi! Valitse laadukkaat kangaskassit, monipuoliset reput ja laukut, joissa on selkeästi painettu oma logo. Näin takaat yrityksesi näkyvyyden jokapäiväisessä elämässä ja vahvistat samalla asiakassuhteita.

Anna liikelahjojesi tehdä vaikutus heti ensisilmäyksellä! Personoidut kangaskassit, monipuoliset reput ja laukut, joissa komeilee oma logosi, nostavat yrityksesi näkyvyyden uudelle tasolle. Ne erottuvat massasta ja herättävät mielenkiintoa. Tee vaikutus ja jätä pysyvä muistijälki. Tartu tilaisuuteen ja anna lahjojesi puhua puolestaan!

Laukku ja reppu valikoimamme sisältää vastauksen olet sitten hakemassa urheilulaukkua, viikoloppukassia tai ihan vaan ostoskassia. Valikoimassamme on myös huippusuosioon nousemassa olevat heijastavat reput ja aina yhtä tarpeelliset ratkaisut kannettavien tietokoneiden ja tablettien kuljettamiseen. Vinga of Swedenin tyylikkäät viikonloppulaukut voidaan painattaa vaikka pienellä nahkamerkillä ja laadukkaalla craftin salikasilla kyllä kelpaa mennä salille vaikka siinä yrityksen logo olisikin. Hyvä kauppakassi säilyy pitkään asiakkaallasi käytössä, tutustu vaikka hamppukankaiseen ostoskassiin omalla logolla jonka leveä pohja mahdollistaa isompienkin ostosten kantamisen

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.