VIIKONLOPPULAUKUT & WEEKENDER BAGS

Yrityksen logon lisääminen viikonloppulaukkuun on loistava tapa edistää brändiäsi ja tehdä vaikutus asiakkaisiin ja työntekijöihin. Laadukas ja huomiota herättävä painatus auttaa yritystäsi erottumaan ja antaa ammattimaisen vaikutelman. Viikonloppulaukkumme on suunniteltu kestämään. Ne on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, jotka kestävät kovaakin käyttöä. Lisäksi laukuissamme on käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten vetoketjullisia taskuja, säädettäviä hihnoja ja sisäisiä osastoja, jotka auttavat pitämään tavarasi järjestettyinä ja helposti saatavilla.

Selaa valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva viikonloppulaukku. Huomioi tarpeesi, budjettisi ja oma tyylisi, ja valitse laukku, joka täyttää odotuksesi ja sopii täydellisesti juuri sinun käyttötarkoitukseen

Laadukkaita viikonloppulaukkuja brodeerauksella, painatuksella tai vaikka hillityllä keinonahkamerkillä, Vinga of Swedenin valikoimasta löydät myös kierrätysmateriaaleista tehtyjä laukkuja. Useampaan tuote sarjaan löytyy malleja aina kosmetiikka laukuista pukupusseihin joten voit toteuttaa vaikka koko sarjan omalla logollasi.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.