Urheilu ja vapaa-aika

LIIKELAHJAT OMALLA LOGOLLA

URHEILU JA VAPAA-AIKA

Olemme ylpeitä tarjotessamme laajan valikoiman grillaus- ja retkeilytarvikkeita, jotka täydentävät urheilu- ja vapaa-ajan kokemustanne. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista kokemusta heidän harrastuksissaan ja vapaa-ajan aktiviteeteissaan.

Panostamme tuotteidemme laatuun ja suorituskykyyn, jotta voitte luottaa siihen, että saatte parhaan mahdollisen tuloksen harrastuksissanne. Valitsemme huolellisesti tuotteet, jotka ovat suunniteltu kestämään vaihtelevissa sääolosuhteissa. Yhteistyömme johtavien valmistajien ja suunnittelijoiden kanssa takaa sen, että tarjoamme aina uusinta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja.

Retkeilytarvikevalikoimamme kattaa laajasti, mitä tarvitsette mukavaan ja turvalliseen retkeilykokemukseen. Tarjoamme korkealaatuisia riippukeinuja, kylmälaukkuja, retkivalaisimia ja muita retkeilytarvikkeita. Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman grillausvälineitä, kuten grillipihtejä, grillisivellintä, lastoja ja valurautapannuja, jotka auttavat valmistamaan ikimuistoisia grillaushetkiä.

Yrityksesi etsii täydellisiä liikelahjoja golfaiheisilla tuotteilla? Golf on suosittu harrastus, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia mainostaa brändiäsi. Painetut golf-tuotteet ovat erinomainen tapa jakaa arvokkaita muistoja asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille.

  1. Painetut golfpallot: Golfpallot ovat erittäin suosittuja ja käytännöllisiä liikelahjoja. Voit lisätä niihin yrityksesi logon tai nimen, mikä auttaa levittämään brändiäsi golfkentillä. Korkealaatuiset pallot, joissa on räätälöity painatus, jättävät kestävän vaikutuksen vastaanottajaan.
  2. Golfpyyhkeet: Golfkierroksen aikana pyyhe on välttämätön apuväline. Painetut golfpyyhkeet, joissa on yrityksesi logo, tarjoavat mahdollisuuden näkyä jokaisella lyönnillä. Pehmeä ja imukykyinen pyyhe on käytännöllinen ja arvostettu liikelahja.
  3. Golfhanskat: Laadukkaat golfhanskat ovat erinomainen liikelahja golfareille. Painettu logo hanskan takaosassa muistuttaa vastaanottajaa brändistäsi joka kerta, kun hän tarttuu mailaan. Hanki hanskat, jotka sopivat hyvin eri kokoisille käsille ja tarjoavat mukavuutta ja hyvää pitoa.
  4. Golfvarjot: Golfkierros voi jatkua säästä huolimatta, ja painetut golfvarjot ovat loistava tapa pitää pelaajat kuivina sateessa. Lisää varjon kankaaseen yrityksesi logo ja tarjoa vastaanottajille tyylikäs ja hyödyllinen liikelahja.
  5. Golfpuhdistussarjat: Golfmailan ja golfpallon puhdistaminen on tärkeää hyvän suorituksen takaamiseksi. Painetut golfpuhdistussarjat ovat käytännöllisiä ja huomaavaisia liikelahjoja. Ne sisältävät yleensä mailan puhdistusharjan ja pyyhkeen, ja voit lisätä niihin yrityksesi logon.
  6. Golfkynät: Golfareilla on usein tarve kirjoittaa tuloskortteihin ja muistiinpanoihin kierroksen aikana. Painetut golfkynät ovat pieniä ja käteviä liikelahjoja, jotka kulkevat helposti mukana. Niissä voi olla myös muita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten pallonmerkkaaja tai mailan puhdistusharja.

Painetut golf-tuotteet tarjoavat upean mahdollisuuden mainostaa brändiäsi golfharrastuksen parissa. Valitse laadukkaat ja käytännölliset tuotteet, jotka edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Näin voit ilahduttaa vastaanottajia ja vahvistaa samalla brändisi läsnäoloa.

Joskus on hienoa muistaa itseään tai sidosryhmiään lahjoittamalla jotain rentouttavaa. Riippumaton iskeminen liikelahjana on ikimuistoisempaa kuin moni muu ratkaisu. Jos oikein kunnolla haluaa antaa itsestään mielikuvan rentoutumisen tarjoajana voi asiakkaalle iskeä mukaan piknik-kassin. Eli Giveawaylta löytyy kaikki tarpeellinen ja myös sellainen, mitä et tiennyt tarvitsevasi, vapaa-aikaan ja golffaukseen. Riippumatot,  aurinkolasit ja grillaustarvikkeet ovat pieni osa tuotevalikoimaamme. Jos haluat oikein kunnolla yllättää sidosryhmäsi – soita ja räätälöidään pakettiratkaisu kohderyhmäsi mukaan.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.