Päähineet ja multiwear omalla brändillä

Lippalakit, pipot, lippikset tuubihuivit ja otsapannat omalla kuosilla ja omalla logolla.

PÄÄHINEET JA MULTIWEAR – Pipot, lippalakit, tuubihuivit ja lippalakit omalla logolla.

Täysin räätälöitäviä tehdastoimituksia nopeilla toimitusajoilla ja pienillä minimimäärillä.

Etsitkö lippalakkeja, pipoja ja putkihuiveja omalla kuosilla tehdastoimituksena?

Olet saapunut oikeaan paikkaan! Tarjoamme laadukkaita ja räätälöitäviä lippalakkeja, pipoja ja putkihuiveja yrityksesi tai brändisi omalla kuosilla.

Lippalakit, pipot ja putkihuivit ovat erinomaisia tapoja edistää yritystäsi, tuotemerkkiäsi tai tapahtumaasi. Valmistamme tuotteet korkealaatuisista materiaaleista ja painamme niihin haluamasi kuosin tai logon. Näin voit varmistaa, että yrityksesi näkyy ja erottuu joukosta.

Tehdastoimituksena tarjoamme sinulle joustavuutta ja nopeaa palvelua. Voimme toimittaa suurempia eriä lippalakkeja, pipoja ja putkihuiveja suoraan tehtaalta, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Voit luottaa siihen, että tuotteet ovat huolellisesti valmistettuja ja vastaavat korkeita laatustandardejamme.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan yksilöllisiä ja brändättyjä tuotteita juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä meille jo tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua toteuttamaan näyttävät ja räätälöidyt lippalakit, pipot ja putkihuivit omalla kuosilla tehdastoimituksena.

Lippalakit, lippikset, pipot ja putkihuivit omalla kuosilla tehdastoimituksena.

Pienillä minimimäärillä saat toteutettua päähineen juuri sellaisena kuin haluat. Lippalakeissa minimi on vain 150 kpl , jolloin voit valita kankaan laajasta valikoimasta, valita painatuksen tai 2D/3D brodeerauksen. Tutustu myös kategorioihin painetut hikinauhat ja otsapannat omalla logolla. Kysy lisää räätälöinti vaihtoehdoista niin kerromme mielellämme lisää. Putkihuivit kokonaan omalla kuosilla, valitse perinteinen Polyesteri tai ekologinen Rpet kierrätysmateriaali. Piposta tällä hetkellä on suosituimpia puuvillapipot jotka voidaan toteuttaa myös heijastavin painatuksin.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.