Omalla Brändillä LIPPALAKIT

Etsitkö tapaa erottua joukosta ja vahvistaa brändisi näkyvyyttä? Meillä on ratkaisu: räätälöidyt lippalakit omalla logollasi! Lippalakki on loistava tapa suojata pääsi auringolta samalla kun tuot brändisi esiin.

Laatu on meille ykkösasia, ja siksi tarjoamme vain parasta. Käytämme kestäviä ja korkealaatuisia materiaaleja varmistaaksemme lippalakkisi pitkän käyttöiän. Valittavanasi on laaja valikoima eri värejä, tyylejä, materiaaleja ja painotus tapoja, jotta voit luoda täysin omanlaisesi lippalakin.

Olipa kyseessä sitten urheilutapahtuma, yritystilaisuus tai promootio, lippalakkisi tulee varmasti herättämään mielenkiintoa. Kun asiakkaat etsivät juuri sinun brändiäsi, haluamme varmistaa, että he löytävät sinut ensimmäisten joukosta hakutuloksissa.

Valitse laadukas, tyylikäs ja huomiota herättävä lippalakki omalla brändilläsi. Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita brändisi näkyvyyden kasvattaminen!”

Tehdastoimitus lippalakkeihin räätälöintipalveluita löytyy todella paljon, perinteisistä 2D/3D brodeerauksista aina vaativiin useamman  lohkon painatuksiin. Teetä omat painetut vahvikenauhat lippiksen sisäpuolelle, juokseva teksti sandwich lippaan. Minimi tilauksissa vain 250 kpl . Tehdastoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.