Omalla Brändillä pyyhkeet

SUORAAN TEHTAALTA PIENIN MINIMIMÄÄRIN

Omalla Brändillä PYYHKEET

Täysin räätälöitäviä tehdastoimituksia nopeilla toimitusajoilla ja pienillä minimimäärillä.

Haluatko hankkia pyyhkeitä omalla logollasi? Olemme täällä auttamassa! Tarjoamme räätälöityjä pyyhkeitä yrityksesi logolla tai suunnitelmallasi mainostekstillä. Pyyhkeet omalla logolla ovat erinomainen tapa mainostaa yritystäsi, tapahtumaa tai brändiäsi, samalla tarjoten käytännöllisen ja hyödyllisen lahjan asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi.

Valikoimassamme on erilaisia pyyhkeitä, kuten käsipyyhkeitä, kylpypyyhkeitä ja rantapyyhkeitä, joista voit valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Voit valita pyyhkeiden koon, värin ja laadun, jotta lopputulos vastaa odotuksiasi täysin.

Mainostekstin osalta voit käyttää yrityksesi nimeä, sloganiasi tai mitä tahansa viestiä, jonka haluat pyyhkeisiin painettavan. Laadukas logopainatus varmistaa, että pyyhkeet erottuvat ja jättävät pysyvän vaikutuksen vastaanottajiin.

Ota yhteyttä meille, ja kerro tarkemmin tarpeistasi ja toiveistasi. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua valitsemaan sopivan pyyhkemallin ja varmistaa, että logosi tai mainostekstisi näyttävät upeilta pyyhkeissäsi.

Tehdaspainetut pyyhkeet kokonaan omalla kuosilla, toteuta logosi laidasta laitaan. Harvaan tuotteeseen voit toteuttaa mainostasi näin isolla. Erinomainen tuote myös esim. seuran varainhankintaan. Tehdastatoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.