Suklaat omalla logolla

Premium mainossuklaat vahvistavat yrityksesi brändiä makeasti.

SUKLAAT – Mainossuklaat omalla logolla ja omalla kääreellä.

Mainossuklaa – makea mainos!

Vahvista brändisi tunnettavuutta tarjoamalla asiakkaille ja yhteistyökumppaneille herkullisia makeisia. Valitse meidän tehtaamme oman reseptimme mukaan valmistetuista suklaavaihtoehdoista . Suklaat omillakääreillä kääritään sertifioituun, biohajoavaan, valkoiseen tai hopeiseen sellofaaniin. Painatuksiin käytämme vesipohjaisia värejä, luontoa ajatellen. Meidän Quatre suklaapalat on myös arvostettu jakomakeinen esimerkiksi hotellin tyynylle.

Quatre – Suklaata ylivoimaisella laadulla. Suklaat omalla logolla!

Haluatko herkutella maailman parhaalla suklaalla, joka kantaa omaa brändiäsi? Quatre tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä vaikutus herkullisen suklaan avulla. Nyt voit tilata Quatren suklaata omalla logollasi varustettuna ja tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi, yhteistyökumppaneihisi ja vieraisiisi.

Quatren suklaa on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista, joiden avulla taataan ensiluokkainen maku ja laatu jokaisessa palassa. Nyt voit yhdistää tämän huippusuklaan omaan brändiisi ja vahvistaa sen tunnistettavuutta.

Räätälöity Quatren suklaa omalla logollasi on täydellinen valinta yritystapahtumiin, messuille, lahjaksi asiakkaille tai vaikkapa henkilökunnan palkitsemiseen. Takaamme, että suklaasi jättää unohtumattoman jäljen ja luo positiivisia mielikuvia brändistäsi.

Ota yhteyttä Quatre-tiimiin ja kerro meille toiveesi omasta logosta suklaapakkauksessa. Me hoidamme loput ja varmistamme, että saat suklaan, joka erottuu joukosta ja ilahduttaa kaikkia herkkusuita.

Quatre – Suklaata omalla logolla. Maista laatua, joka kantaa brändiäsi!”

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.