Sadeviitat ja sade ponchot omalla brändillä

Kestävät ja vedenpitävät sadeviitat ja sadeponchot omalla logolla ja yrityksen ilmeellä.

SADEVIITAT JA PONCHOT – omalla logolla. Personoi yrityksen omalla brändillä.

Täysin räätälöitäviä tehdastoimituksia nopeilla toimitusajoilla ja pienillä minimimäärillä.

Täydellistä brändin tunnistettavuutta ja huomiota herättävää mainostamista sateisilla säillä omalla logollasi!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tilata laadukkaita sadeviittoja tehdastoimituksena, joissa voit valita paksuuden joustavasti väliltä 0,015 mm, 0,020 mm ja 0,025 mm. Lisäksi voit valita täysin vapaasti oman PMS-värisävysi, jotta sadeviitat vastaavat täysin brändisi ilmettä ja viestivät yrityksesi identiteettiä selkeästi.

Sadeviittamme on valmistettu kestävästä ja vedenkestävästä materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän ja suojaa käyttäjää tehokkaasti sateelta. Voit luottaa siihen, että logosi painatus pysyy kirkkaana ja tarkkana pitkänkin aikaa, joten brändisi viesti näkyy selvästi kaikissa sääolosuhteissa.

Tilauksen minimimäärä on 1500 kappaletta, joten meiltä saat juuri tarvitsemasi määrän sadeviittoja ilman turhaa ylimääräistä varastointia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä ja varmistamaan, että saat täsmälleen haluamasi tuotteet.

Meiltä saat myös asiantuntevaa apua oman PMS-värisävysi valinnassa, jotta varmistamme sadeviittojen täydellisen sovittamisen brändisi visuaaliseen ilmeeseen. Haluamme tehdä tilausprosessista sujuvan ja helpon, jotta voit keskittyä muihin liiketoiminnan näkökohtiin.

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, niin keskustellaan lisää tarpeistanne ja tehdään yhdessä loistava sadeviittaratkaisu brändinne mainontaan. Yhdessä voimme varmistaa, että brändisi erottuu edukseen myös sateisina päivinä ja jättää positiivisen vaikutuksen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Saat meiltä laadukkaat ja räätälöidyt sadeviitat, jotka tekevät brändistäsi näkyvän kaikkina säähän liittyvinä tilanteina. Odotamme innolla mahdollisuutta tehdä yhteistyötä kanssasi ja auttaa brändisi menestymään!

Sadeviitat ja pochot omalla logolla, Hyvä ja edullinen tuote jolla saadaan iso näkyvyys esim festareilla ilmaisjakotuotteena. Tehdaspainettuna saamme painettua logon isolla selkään . Pyydä meiltä vedos omalla logolla, teemme sen veloituksetta.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.