Lahjakortit

Anna asiakkaallesi mahdollisuus valita itse. Mieluisa liikelahja kiitokseksi.

LAHJAKORTIT personoituna, yrityksen omalla ilmeellä ja logolla.

Vinga ja Jouful lahjakortit ovat suosittuja liikelahjoja

Tänä jouluna anna lahjaksi mahdollisuus löytää täydellinen aarre omien toiveiden mukaan! Vinga ja Jouful lahjakortit tarjoavat laajan valikoiman upeita tuotteita, jotka ilahduttavat jokaista lahjan saajaa.

Vinga lahjakortit omalla logolla

Vinga hemmottelee laadukkailla ja tyylikkäillä tuotteillaan, jotka kattavat sisustuksen, kodin käytännölliset tarpeet ja hienostuneen lifestyle-maailman. Anna lahjaksi mahdollisuus löytää juuri se täydellinen sisustuselementti, käytännöllinen arjen apuri tai inspiroiva tuote, joka tekee jokaisesta päivästä hieman erityisemmän.

Jouful lahjakortit personoituna

Jouful puolestaan tarjoaa valikoiman iloa tuovia ja käytännöllisiä lahjatuotteita, jotka piristävät arkea ja tuovat hymyn lahjan saajan kasvoille. Anna lahjaksi valinnanvapaus iloisista ja hyödyllisistä vaihtoehdoista – olipa se sitten piristävä asuste, hauska keittiöväline tai innostava tuote, joka tekee päivistä valoisampia.

Näiden lahjakorttien avulla annat mahdollisuuden valita juuri se, mikä lämmittää lahjan saajan sydäntä eniten. Tee tästä joulusta unohtumaton ja anna lahjaksi iloa, valinnanvapautta ja inspiraatiota jokaiseen päivään!

Vingan lahjakortit tarjoavat täydellisen tavan kiittää ja muistaa arvokkaita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Valitse laajasta valikoimastamme lahjakortti valikoimasta juuri teille sopiva lahjakortti . Voimme myös räätälöidä lahjakortin yrityksesi brändin mukaisesti ja lisätä siihen esimerkiksi logosi tai tai vaikka tervehdyksen kirjautumissivuille..

Lahjakortti Vingalta on käytännöllinen ja arvostettu lahja, joka tuo iloa ja tunnustusta vastaanottajalleen. Se osoittaa huolenpitoa ja arvostusta yhteistyöstä, samalla tarjoten mahdollisuuden valita juuri sellaisen elämyksen tai tuotteen, joka tuo iloa ja hyötyä.

Tee vaikutus liikekumppaneihisi ja anna lahjaksi Vingan lahjakortti. Ota yhteyttä jo tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua tekemään liikelahjasta unohtumattoman.”

Yrityksen lahjakortti tuo valinnanvapautta saajalle. Lahjakortin laajasta valikoimasta saaja voi valita joululahjan. Erona tavalliseen lahjakorttiin on, ettei korttia voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää vain valittuun tuotevalikoimaamme. Verkkopohjainen lahjakortti tekee lahjan valinnan helpoksi, oli tilaaja missä vain. Jos Vinga lahjakortteja on enemmän kuin 50 kpl , tarjoamme mahdollisuuden painaa tervehdyksen korttiin ja nettisivuille, jonka lahjansaaja näkee kirjauduttuaan sivuille. Joyful lahjakorteissa 30 kpl riittää. Vingan lahjakortit voidaan toimittaa myös pdf muodossa, tällöin voimme tarvittaessa toimittaa kortit jopa muutamassa tunnissa.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.