Lahjakortit

ANNA ASIAKKAALLESI MAHDOLLISUUS VALITA ITSE

LAHJAKORTIT

”Tee vaikutus asiakkaisiisi ja yhteistyökumppaneihisi yksilöllisillä liikelahjakorteilla Vingalta!

Vingan liikelahjakortit tarjoavat täydellisen tavan kiittää ja muistaa arvokkaita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Annamme sinulle mahdollisuuden luoda merkityksellisiä ja räätälöityjä kokemuksia, jotka jättävät pitkäaikaisen vaikutuksen.

Valitse laajasta valikoimastamme erilaisia elämyksiä ja tuotteita, jotka sopivat juuri yrityksesi tarpeisiin. Voimme myös räätälöidä lahjakortin yrityksesi brändin mukaisesti ja lisätä siihen esimerkiksi logosi tai tai vaikka tervehdyksen kirjautumissivuille..

Liikelahjakortti Vingalta on käytännöllinen ja arvostettu lahja, joka tuo iloa ja tunnustusta vastaanottajalleen. Se osoittaa huolenpitoa ja arvostusta yhteistyöstä, samalla tarjoten mahdollisuuden valita juuri sellaisen elämyksen tai tuotteen, joka tuo iloa ja hyötyä.

Tee vaikutus liikekumppaneihisi ja anna lahjaksi Vingan liikelahjakortti. Ota yhteyttä jo tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua tekemään liikelahjasta unohtumattoman.”

Yrityksen liikelahja lahjakortti tuo valinnanvapautta saajalle. Lahjakortin laajasta valikoimasta saaja voi valita joululahjan. Erona tavalliseen lahjakorttiin on, ettei korttia voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää vain valittuun tuotevalikoimaamme. Verkkopohjainen lahjakortti tekee lahjan valinnan helpoksi, oli tilaaja missä vain. Jos Vinga lahjakortteja on enemmän kuin 50 kpl , tarjoamme mahdollisuuden painaa tervehdyksen korttiin ja nettisivuille, jonka lahjansaaja näkee kirjauduttuaan sivuille. Joyful lahjakorteissa 30 kpl riittää. Vingan lahjakortit voidaan toimittaa myös pdf muodossa, tällöin voimme tarvittaessa toimittaa kortit jopa muutamassa tunnissa.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.