Viuhkat ja frisbeet omalla brändillä

Ainutlaatuinen mainoslahja, josta on hyötyä. Frisbeet ja viuhkat omalla logolla.

VIUHKAT JA FRISBEET – Omalla logolla. Personoi yrityksen omalla brändillä.

Täysin räätälöitäviä tehdastoimituksia nopeilla toimitusajoilla ja pienillä minimimäärillä.

Hanki ainutlaatuinen viuhka omalla logolla – Täydellinen mainoslahja!

Etsitkö tapaa erottua joukosta ja edistää brändiäsi? Meillä on ratkaisu: räätälöidyt viuhkat omalla logollasi. Viuhkat ovat loistava tapa mainostaa yritystäsi, tapahtumaa tai organisaatiotasi.

Räätälöimällä frisbeen omalla logollasi saat näkyvyyttä jokaisessa heitossa.

Olipa kyseessä yrityksen ulkoilutapahtuma, asiakaslahja tai markkinointikampanja, frisbeet omalla logolla ovat takuuvarma tapa kiinnittää huomiota.

Miksi valita meidät? Tarjoamme korkealaatuisia frisbeetä, jotka kestävät kovaakin peliä. Painamme logosi frisbeen pintaan kestävällä ja tarkalla painotekniikalla varmistaen, että brändisi näkyy selkeästi ja pysyy siistinä pitkään.

Luo omalaatuinen frisbee omalla logollasi ja erottaudu joukosta. Tavoita uudet asiakkaat ja anna heidän muistaa brändisi jokaisella frisbeen heitolla. Yksilölliset frisbeet ovat myös loistava tapa palkita työntekijöitäsi tai urheilujoukkueitasi.

Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita frisbeen suunnittelu. Autamme sinua valitsemaan sopivan frisbeemallin ja luomaan ainutlaatuisen logon, joka erottuu joukosta. Varmista, että brändisi saa ansaitsemansa huomion frisbeellä omalla logolla! Viuhkat ja frisbeet ovat loistavia ja edullisia kampanjanja kylkiäisiä. Näillä giveaway tuotteilla saat logosi näkymään niin rannalla,puistossa kuin festareillakin. Tuotteisiin saadaan painettu yritysilmettä monivärisesti tai vaikka valokuva.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.