Rantasandaalit omalla brändillä

Rantasandaalit omalla logolla ovat täydellinen valinta kesämainontaan.

RANTASANDAALIT – Omalla logolla. Personoi yrityksesi omalla brändillä.

Täysin räätälöitäviä tehdastoimituksia nopeilla toimitusajoilla ja pienillä minimimäärillä.

Rantasandaalit omalla logolla ovat täydellinen valinta kesämainontaan ja brändin näkyvyyden lisäämiseen rannalla.

”Etsitkö tyylikkäitä rantasandaaleja omalla logollasi? Olemme ylpeitä tarjotessamme korkealaatuisia rantasandaaleja, jotka voidaan räätälöidä täysin omalla logollasi. Olipa kyseessä yritystapahtuma, brändimainonta tai henkilökohtainen käyttö, rantasandaalimme tarjoavat mukavuutta ja tyyliä.

Laaja valikoimamme rantasandaaleja omalla logolla takaa, että brändisi erottuu joukosta.

Rantasandaalit ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joka sopii täydellisesti rantakäyttöön. Upea logojälki antaa sandaaleille ammattimaisen ja personoidun ilmeen.

Olipa tavoitteenasi lisätä brändisi näkyvyyttä, palkita asiakkaitasi tai jakaa lahjaksi yhteistyökumppaneille, rantasandaalit omalla logolla ovat loistava valinta. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja eri väreissä, kooissa ja tyyleissä, jotta voimme täyttää juuri sinun tarpeesi.

Tee vaikutus ja erota brändisi joukosta rantasandaaleillamme, jotka kantavat ylpeänä omaa logoasi. Ota yhteyttä tänään ja anna meidän auttaa sinua luomaan täydelliset rantasandaalit, jotka edustavat brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.”

Hauska kesäinen jaettava, rantasandaalit omalla kuosilla. Toteuta vaikka pohjaan upotettu logo jolloin jalanjälkiin jää logosi koko heikkarannean pituudelta. Rantasandaalit saatavilla kahdessa koossa. Tehdastatoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.