MAINOSKYNÄT

Oletko etsimässä kyniä, jotka edustavat yrityksesi brändiä täydellisesti? Haluatko tarjota asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi kyniä, joissa on oma logo? Meillä on vastaus tarpeisiisi!

Tarjoamme laadukkaita kyniä, joihin voimme painaa oman logosi. Tämä on loistava tapa edistää yrityksesi tunnettavuutta ja luoda vahva brändi-identiteetti. Kynät, joissa on oma logo, toimivat mainostuotteina ja ovat myös hyödyllisiä arkipäivän työvälineitä.

Kynämme valmistetaan kestävistä materiaaleista, joten voit olla varma niiden pitkäikäisyydestä. Tarjoamme laajan valikoiman eri värejä, malleja ja tyylejä, jotta voit valita juuri sinun brändillesi sopivat kynät. Voimme myös auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan logon painatuksen kyniin, jotta se vastaa täysin yrityksesi visuaalista ilmettä.

Se perinteisin liikelahja, eikä suotta. Mutta jos haluat jäädä asiakkaidesi muistiin, panosta vähän enemmän. Löydät kauttamme kuulakärkikynät, erilaiset kynäsetit, merkkauskynät ja kaiken muunkin kyniin liittyvän. Iske asiakkaan käteen laadukas  kuulakärkikynä ja voit olla varma, että hän kirjoittaa sopimuksen sujuvammin. Ota yhteyttä, niin räätälöidään kynäpaketti yhtiönne tarpeiden mukaan.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.