UMA Jazz Frozen kuulakärkikynä

Tuotekoodi 0-0580 TF

0,72  (alv 0%) kpl / 1000 kpl erä 1-väri painatuksella

UMA Jazz Frozen kuulakärkikynä. Laadukas euroopassa valmistettu mainoskynä sinisellä musteella.

UMA Jazz Frozen kuulakärkikynä. Muovinen matta runko, useita värejä . Hinta sisältää 1-väripainatuksen.

UMA Jazz Frozen kuulakärkikynä. Uma Economy Refill sininen Suurikapasiteettinen muovisäiliö, jossa valkoinen muovirunko, hopea kirjoituskärki ja volframikarbidipallo (1,0 mm). Kirjoituskapasiteetti: n. 1500 m. ISO-standardin mukainen muste. Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.3 viikkoa.

Uma kynät ovat eurooppalaista tuotantoa. Yrityksen perustaja Fritz Ullmann otti vastuun heti vuoden 1949 alkuajoista lähtien ja luotti luovaan ja innovatiiviseen tiimiin, koska se halusi tuottaa korkealaatuisia ja samalla yksilöllisiä myynninedistämistarkoituksessa olevia kuulakärkikyniä. Tämä lähestymistapa ei ole muuttunut tähän päivään mennessä. Tämä johtuu siitä, että Fritz Ullmann ymmärsi yli 50 vuotta sitten, että hänen sanojaan mukaillen: ”kuulakärkikynä on enemmän kuin kirjoitusväline!” Baden-Württembergin Federal Achievement -mitalilla (Bundesverdienstmedaille) palkittu mies, jolla oli ajatus käyttää kuulakärkikynää myynninedistämisapuna, kirjoitti kirjaimellisesti historiaa. Näin hänet tunnustetaan tehdyistä palveluista – ei vain ammattipiireissä, myös Fischerbachissa, jossa Fritz Ullmann, nyt kunniakansalainen, tekee enemmän kuin kukaan muu luodakseen turvallisia työpaikkoja. Kaupunki on myös ilmaissut hänelle kiitoksensa tästä nimeämällä hänen mukaansa kadun, jolla yhtiön pääkonttori nyt sijaitsee. umalla on perhekeskeinen perinne ja tulevaisuus. Perustajaperheen kolmas sukupolvi on nyt integroitunut yritykseen, mikä tuo tuoreita ideoita ja nuorta uraauurtavaa henkeä yrityksen jatkuvaan menestykseen. uma – perheen käsiala, jolla on suuri menneisyys ja lupaava tulevaisuus. uma – luotettava ja erittäin luova kumppani mainostuotteiden vähittäiskaupan alalla.

 

Uma on tehnyt yhteistyötä ClimatePartnerin kanssa, joka tukee meitä hiilineutraalissa tuotannossa ja hiilineutraalien tuotelinjojen kehittämisessä vuodesta 2019. ClimatePartner kehittää toimialojen välisiä ilmastonsuojeluratkaisuja yrityksille. Yritysten kasvihuonekaasupäästöt lasketaan ja niitä vähennetään mahdollisimman paljon. Koska ne eivät kuitenkaan pysty täysin poistamaan kasvihuonekaasupäästöjään, jäljellä olevat päästöt kompensoidaan taloudellisella tuella ilmastonsuojeluhankkeille. Työskentelemme ClimatePartnerin kanssa tukeaksemme alueellisia hankkeita Schwarzwaldissa ja Alpeilla sekä kansainvälisesti tunnustettuja ilmastonsuojeluprojekteja.

Aloituskulu 45.00 €, Rahti lisätään.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Sininen, Vihreä