Koti ja keittiö

Keittiötarvikkeet, kodintekstiilit ja saunatuotteet omalla logolla

KOTI JA KEITTIÖ – Laadukkaat keittiötarvikkeet, kodintekstiilit ja saunatuotteet omalla logolla.

Haluatko antaa asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi jotain erityistä, joka tekee vaikutuksen ja pysyy heidän mielessään päivittäin? Kodin ja keittiön tarvikkeet ovat täydellinen valinta! Tarjoamme laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita, jotka sopivat täydellisesti jokaiseen kotiin ja keittiöön.

Lahjasi tarkoituksena on ilahduttaa vastaanottajaa sekä vahvistaa yhteyttäsi heihin. Kodin ja keittiön tarvikkeet ovat arjen kumppaneita, jotka tulevat käyttöön päivittäin. Lahjasi avulla luot pysyvän muistijäljen ja osoitat huomaavaisuuttasi heitä kohtaan. Joka kerta kun saaja tarttuu veitseesi, käyttää kattilaasi tai nauttii kodin sisustuselementistäsi, he muistavat kiitollisuutesi ja arvostuksesi.

Voimme painaa yrityksesi logon tai viestin valitsemiisi tuotteisiin.

Logon painaminen antaa lahjalle ammattimaisen ja personoidun ilmeen, samalla kun se lisää brändisi näkyvyyttä. Lahjan saaja näkee yrityksesi logon päivittäin, mikä edistää bränditietoisuutta ja voi houkutella uusia asiakkaita yrityksesi puoleen.

Kun valitset liikelahjaksi kodin ja keittiön tarvikkeet, varmistat, että yrityksesi logo ja viesti ovat jatkuvasti esillä asiakkaidesi arjessa. Tämä takaa maksimaalisen näkyvyyden ja muistijäljen. Lahjansaajat arvostavat huomaavaisuuttasi ja tuntevat yhteenkuuluvuutta yrityksesi kanssa.

Valitse kodin ja keittiön tarvikkeet liikelahjaksi, ja anna saajille jotain merkityksellistä ja hyödyllistä.

Tehdään yhdessä vaikutus ja annetaan liikelahjojen puhua puolestaan!

Henkilökunnan ja miksei asiakkaidenkin joululahjat päätyvät usein juuri kotiin, eikä sen tarvitse olla mainos. Tästä valikoimasta löydät niin pehmoisia kuin koviakin lahjoja jotka todella päättyvät käyttöön. Valurautapadassa valmistuneet herkut muistuttavat saajaa vielä joulupöydässäkin. Näihin tuotteisiin tehdäänkin merkkaus yleensä varsin huomaamattomaan paikkaa tai toteutetaan vain pakkaukseen oma vyöte ja tervehdys. Pyydä tarjous teille sopivasta toteutus tavasta tai tutustu vingan lahjakortteihin joiden lahjavalikoima noudattelee tätä samaa linjaa. Vaikka vakiosuosikki taitaa vieläkin olla kinkkuveitsi setti omalla logolla, voit tällä kertaa jakaa vaikka pehmoiset lakanat.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.