Mainoslahjat ja liikelahjat omalla logolla

Giveaway-tuotteet, jakotuotteet, messutuotteet. Nopeat toimitukset, valtava valikoima!

MAINOSLAHJAT, LIIKELAHJAT, GIVEAWAY-TUOTTEET, MESSUTUOTTEET
– Omalla logolla, nopealla toimituksella.

Liikelahjat ja mainoslahjat omalla logolla painettuna

Meiltä edulliset liikelahjat ja mainoslahjat nopealla toimituksella suoraan varastolta. Liikelahjat ja mainoslahjat ovat paras tapa muistaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi sekä työntekijöitäsi, koska konkreettinen muisto yrityksestäsi jää mieleen ja siitä on iloa pitkäksi aikaa.

Löydät meiltä edulliset liikelahjat, mainoslahjat ja giveaway-tuotteet omalla logolla, joita tyypillisesti jaetaan messuilla, promootiotilaisuuksissa sekä tietysti asiakastapaamisissa, jossa tapaat asiakkaan ensimmäistä kertaa ja haluat antaa edullisen lahjan muistuttamaan potentiaalista asiakasta yrityksestäsi.

Anna logosi näkyä asiakkaasi silmissä päivittäin

Suosittuja liikelahja ja giveaway -tuotteita ovat mm. edulliset liikelahjat, erilaiset jakotuotteet yrityksesi logolla, sateenvarjot, mainoskynät omalla logolla, kätevät matkakokoiset käsidesit, ja USB-muistitikut yrityksen logolla.

Messuilla suosittuja ja perinteisiä giveaway-tuotteita ja messutuotteita ovat esimerkisi mainoskynät, kangaskassit, ja kasvomaskit yrityksen omalla logolla.

Kotimaisuutta ja ekologisuutta arvostavan yrityksen liikelahja voi olla esimerkiksi ekologinen paita, sauna-tuotteet tai puiset liikelahjat, kuten Aarnin rannekellot tai aurinkolasit.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.