Jakotuotteet omalla logolla

Tee vaikutus asiakkaisiin – anna liikelahja, joka muistetaan.

JAKOTUOTTEET – Omalla logolla. Anna laadukas liikelahja lahjaksi.

Laadukkaat painetut jakotuotteet juuri sinun tarpeisiisi!

Etsitkö tapaa tehokkaaseen markkinointiin? Tarjoamme laajan valikoiman painettuja jakotuotteita, jotka auttavat yritystäsi tavoittamaan uusia asiakkaita ja lisäämään brändin näkyvyyttä.

Valitse meiltä esimerkiksi mainospurukint, painetut kynät, non-woven kassit tai muistivihkot. Voimme räätälöidä jaettavat tuotteet yrityksesi tyyliin ja tarpeisiin sopiviksi. Laadukkaat painotuotteemme varmistavat, että viestisi välittyy selkeästi ja ammattimaisesti.

Miksi valita meidät?

  1. Kokenut ja ammattitaitoinen tiimi: Meillä on pitkäaikaista kokemusta painettujen jakotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Voit luottaa asiantuntemukseemme ja tietotaitoomme.
  2. Laadukkaat materiaalit: Käytämme ainoastaan kestäviä ja korkealaatuisia materiaaleja, jotta painotuotteet säilyttävät ulkonäkönsä ja kestävyytensä pidempään.
  3. Kilpailukykyinen hinta-laatusuhde: Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja painotuotteillemme varmistaaksemme, että saat enemmän vastinetta rahoillesi.
  4. Nopea toimitus: Ymmärrämme kiireesi ja haluamme auttaa sinua saamaan painotuotteet käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Takaamme nopeat toimitukset ilman kompromisseja laadusta.

Ota seuraava askel markkinointisi tehostamiseksi ja ota meihin yhteyttä jo tänään! Ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi sopivat mainoslahjat. Tartu tilaisuuteen ja tee vaikutus asiakkaisiisi painetuilla jakotuotteillamme!”

Jakotuotteet ovat yksi messujen ja tapahtuminen iki-suosikeista

Jakotuotteiden avulla jätät itsestäsi positiivisen mielikuvan ja muistutat asiakkaitasi kohtaamisestanne vielä kauan tapaamisenne jälkeenkin. Ja siihenhän jaettujen mainoslahjojen teho juuri perustuukin! Tilaa siis sinäkin yrityksellesi laadukkaat tuotteet, joita voit ylpeydellä jakaa eteenpäin. Tee lähtemätön vaikutus asiakkaisiin messuilla. Parhaiten jaettavia tuotteita hyödynnetään yrityksen brändiin yhdistettynä – kaikkiin mahdollisiin tuotteisiin, kuten putkihuiveihin, avainnauhoihin, stressipalloihin ja huulirasvoihin, kannattaakin iskeä oman yrityksen brändivärit ja logo näyttävästi kylkeen. Promotuote onkin laadukas ja hyödyllinen markkinointiväline, sillä se jatkaa brändi-viestisi jakamista vielä kauan tapahtuman jälkeenkin, tuotteiden jäädessä asiakkaan käyttöön arjessa.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.