Chilly 2.0 -jääkaavin, kierrätysmateriaalia

Tuotekoodi 21084400

1,90  (alv 0%) kpl / 250 kpl digipainatus

jääkaavin, kierrätysmateriaalia. Mukavan muotoinen mattapintainen jääkaavin omalla logolla. Valmistettu HIPS muovista euroopassa.

Perinteinen jääkaavin, jossa on suuri logomerkintäalue. Kestävä kahva. Valmistettu Isossa-Britanniassa kierrätetystä muovista. Materiaalissa voi olla struktuuria kierrätetyn materiaalin ominaisuuden vuoksi. Kierrätetty HIPS muovi.

HIPS (High Impact Polystyrene) on polystyreenipohjainen muovimateriaali. Se on tunnettu kestävyydestään, iskunkestävyydestään ja helppokäyttöisyydestään. HIPS-muovia käytetään laajalti erilaisissa sovelluksissa, kuten kuluttajaelektroniikassa, pakkausteollisuudessa, mainostuotteissa ja lääketieteellisissä laitteissa.

HIPS-muovilla on useita hyviä ominaisuuksia, kuten hyvä mekaaninen lujuus, hyvä iskunkestävyys, keveys ja kyky ottaa vastaan painatus- ja maalauskäsittelyjä. Se on myös helppo muovattava materiaali, joka voidaan valmistaa erilaisissa muodoissa ja kokoluokissa. HIPS-muovi on yleensä läpinäkymätön ja se voidaan helposti värjätä eri väreillä.

Chilly-jääkaavin painatuksella on suunniteltu tarjoamaan sinulle nopeaa ja tehokasta tapaa poistaa jäätynyt peite auton ikkunoista. Sen kestävä rakenne ja terävä terä takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja helpottavat aamurutiinejasi.”

”Tämän luotettavan Artur-jääkaavin painatuksella ergonominen muotoilu varmistaa hyvän otteen ja tehokkaan raaputuksen. Sen  varsi mahdollistaa helpon käsittelyn ja ulottuvuuden myös aikeasti tavoitettaville alueille.”

”Voit luottaa chilly-jääkaapimeen painatuksella, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa. Se on luotettava kumppanisi talvipakkasilla.”

”Ota askel kohti stressitöntä talviajoa Artur-jääkaavin painatuksella. Sen avulla poistat jään ikkunoista nopeasti ja tehokkaasti samalla tuoden esiin oman persoonallisuutesi tai brändisi

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa