Terveys ja hyvinvointi

Käsidesit, kasvomaskit, kangasmaskit ja ensiaputuotteet omalla logolla

TERVEYS JA HYVINVOINTI – Käsidesit, kasvomaskit ja ensipulaukut omalla logolla.

Käsidesi omalla logolla

Suojaa itsesi ja yhteisösi tartunnoilta! Tilaa nyt laadukasta käsidesiä omalla logollasi. Tarjoamme sinulle täysin räätälöitävän ratkaisun, joka edistää brändiäsi samalla kun varmistat hygienian. Laadukas koostumus, joka sisältää tehokkaita bakteereja torjuvia ainesosia. Olipa kyseessä yritystapahtuma, ravintola, tai julkisen tilan tarve, meillä on ratkaisu juuri sinulle. Käytä hyväksesi tehokas mainostapa ja anna logoosi näkyvyyttä kaikkialla. Tilaa käsidesiä omalla logolla jo tänään ja astu hygieniaan uudella tasolla!

Käsidesit kasvomaskit ja ensiaputarvikkeet omalla logolla

Valitse sopivan kokoinen käsidesi vaikka messu jaettavaksi  omalla etiketilla,  kasvomaskit kankaisena tai kertakäyttöisinä yrityksenne ilmeellä, myös painamattomat kasvomaskit IIR tai FFP2 luokituksin löytyvät kauttamme.  Ensiapu pakkauksissa meillä on runsas valikoima erilaisilla teemoilla aina golfista matkustamiseen, kysy lisää ja etsitään sopiva tuote juuri teidän tarkoitukseen.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.