Purukumit omalla logolla

Purukumit ja purkat personoiduissa pakkauksissa.

PURUKUMIT – omalla logolla. Terveellinen jakotuote tapahtumiin.

Ihastuta asiakkaasi ja työntekijäsi raikkaalla kotimaisella ksylitolipurukumilla – valitse herkulliset purukumit!

Haluatko antaa liikelahjaksi jotain erityistä ja samalla tukea kotimaista tuotantoa? Meillä on sinulle täydellinen ratkaisu: kotimaiset ksylitolipurukumit, jotka tarjoavat raikkaan makuelämyksen jokaisella puraisulla.

Valikoimamme ylpeytenä ovat korkealaatuiset kotimaiset purukumit, jotka on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista. Ksylitoli on paitsi makeutusaine, myös hammasterveydelle hyödyllinen ainesosa. Se auttaa ehkäisemään hampaiden reikiintymistä ja pitämään suun terveenä. Joten voit antaa lahjaksi herkullisia purukumeja, jotka edistävät samalla vastaanottajien hyvinvointia.

Valikoimassamme on monia ihania makuja, jotka tyydyttävät kaikki makumieltymykset. Voit valita perinteisen piparmintun tai spearmintin, jotka tarjoavat raikkaan hengityksen ja virkistävän maun. Hedelmäiset vaihtoehdot, kuten vadelma, tarjoavat mehukasta ja makeaa nautintoa. Lisäksi valikoimastamme löytyy makea mintun maku, joka tyydyttää kaipuun raikkaaseen ja makeaan samanaikaisesti.

Kotimainen ksylitolipurukumi omalla logolla

Valitsemalla kotimaisen ksylitolipurukumin liikelahjaksi osoitat vastaanottajille, että välität heidän terveydestään ja tuet samalla suomalaista tuotantoa. Lahjasi erottuu joukosta ja jättää unohtumattoman vaikutuksen.

Liikelahjana ksylitolipurukumit ovat myös käytännöllisiä ja helppoja jakaa. Ne mahtuvat taskuun, käsilaukkuun tai työpöydän laatikkoon, joten vastaanottajat voivat nauttia niistä missä ja milloin tahansa. Lisäksi ksylitolipurukumit ovat sokerittomia ja auttavat pitämään hymyn raikkaana ja terveenä.

Tee vaikutus persoonallisella ja kotimaisella liikelahjalla. Voimme räätälöidä lahjasi yrityksesi logolla tai viestillä, jolloin se vahvistaa brändiäsi ja muistuttaa vastaanottajia arvostuksestasi.

Valitse liikelahjaksi herkulliset kotimaiset ksylitolipurukumit ja anna heille syy hymyyn ja kiitollisuuteen. Raikkaat maut ja suomalainen laatu kruunaavat lahjasi ja jättävät unohtumattoman vaikutuksen.

Tuote johon saadaan viestisi kunnolla näkyviin. Paljon painopinta-alaa tarvitaan, kun on paljon sanottavaa. Purukumipaketti on osa arkea ja löytyy monen taskusta tai laukusta – se voi olla myös tehokas mediatuote. Täydellinen kumppani kotimatkalle messuilta. Painata viestisi purukumipakkaukseemme ja ole mukana asiakkaasi arjessa.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.