Pastillirasiat omalla logolla

Tehosta brändiäsi herkullisella tavalla – mainospastillirasiat omalla logolla

PASTILLIRASIAT – omalla logolla. Tehokasta mainosta yrityksellesi.

Mainospastillirasiat – Tehosta brändiäsi herkullisella tavalla!

Haluatko erottua kilpailijoista ja vahvistaa brändisi näkyvyyttä? Tutustu mainospastillirasioihimme – herkullisiin makuihin yhdistettynä tehokkaaseen markkinointiin!

Tehtaamme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden painattaa yrityksesi logo, slogan tai viesti tyylikkääseen pastillirasiaan. Jokainen pastilli on maukas makuelämys, joka jättää hyvän mielen ja vahvan muistijäljen.

Tilauksesi yhteydessä voit valita eri pastillimaut, jotta ne vastaavat täysin brändisi ja kohderyhmäsi mieltymyksiä. Raikkaat mintut, hedelmäiset herkut tai makean kirpeät maut – valitse omasi ja anna makunautinnon viedä mukanaan.

Pastillirasiat omalla logolla messuille ja tapahtumiin

Mainospastillirasiat ovat täydellinen tapa markkinoida yritystäsi messuilla, tapahtumissa tai jakaa asiakkaillesi kiitoksena heidän tuestaan. Ne toimivat myös loistavana yrityslahjana, joka herättää positiivista huomiota ja muistuttaa vastaanottajaa brändistäsi.

Meiltä saat korkealaatuiset pastillirasiat nopealla toimituksella ja vaivattomalla tilausprosessilla. Sijoitus mainospastillirasioihin on investointi brändisi kasvuun ja asiakkaiden mieliin.

Tehosta brändiäsi ja herätä makunystyrät eloon . Anna yrityksesi maistua menestyksekkäästi!”

Pastillirasia omalla logolla, toteuta omat pastillirasiat messuille ja omiin tapahtumiin. Voit valita kahdesta tuotantoajastamme . Standardi toimitus 20 työpäivää (2000-12000 kpl), nopea 10 työpäivää (500-2000 kpl),  näihin aikoihin lisätään rahti tehtaaltamme ruotsista n.4 päivää. Makeiset valmistetaan ruotsissa . Tiedota tuotemerkistäsi tehokkaalla tavalla – painata se pastillirasiaan koko tuotteen pintaan ja jaa viestiäsi asiakkaille, yhteistyökumppaneille, vierailijoille ja muuten kiinnostuneille. Painatus tehdään digipainatuksena . Pastillirasia mahdollistaa suuremman painopinnan jolloin tuotteeseen saadaan halutessa lisättyä runsaasti runsaasti tietoa. Viestisi painetaan neliväripainatuksella askin viidelle sivulle. Neliväripainatus antaa parhaan lopputuloksen ja mahdollistaa myös valokuvien painatuksen. Pastillirasiamme sisältöineen on kokonaan Ruotsissa valmistettu, joka on takuu laadusta ja ympäristöystävällisestä tuotantoprosessista. Hyvänmakuiset pastillit rasioiden täytteeksi on valittu huolella jotta asiakkaasi varmasti vie ne taskussaan aina kotiin asti.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.