Päähineet, lippikset ja pipot omalla logolla

Anna logosi näkyä huippupaikalla – lippalakit, pipot, hatut.

PÄÄHINEET – Pipot, lätsät, hatut, lippikset, lippalakit omalla logolla.

Päähineet omalla logolla – logo brodeerattuna?

Oletko etsimässä täydellistä liikelahjaa? Tutustu laajaan valikoimaamme pipoja ja lippalakeja omalla logolla! Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti yrityksesi brändin edistämiseen.

Valikoimamme sisältää monipuolisia pipoja ja lippalakkeja eri väreissä ja tyyleissä. Olipa kyseessä tyylikäs talvipipo tai rento lippalakki kesäksi, meillä on juuri oikea vaihtoehto sinulle. Voimme painattaa tai brodeerata yrityksesi logon valitsemiisi tuotteisiin, jolloin saat yksilöllisiä liikelahjoja, jotka erottuvat joukosta.

Liikelahjat – logo tyylikkäästi brodeerattuna.

Pipojen ja lippalakkien liikelahjoina tarjoavat useita etuja. Ne ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä päähineitä, jotka pitävät vastaanottajat lämpiminä talvella ja tarjoavat suojaa auringolta kesällä. Lisäksi ne toimivat mainostilana yrityksesi brändille, kun vastaanottajat käyttävät niitä arjessaan.

Laadukkaat materiaalit ja viimeistelyt takaavat, että liikelahjasi kestävät pitkään ja edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Voimme toteuttaa painatuksella oman logosi tarkasti ja ammattitaidolla, jotta tuotteesi heijastavat yrityksesi ilmettä ja viestiä tehokkaasti.

Pipot, lippikset, hatut ja muut päähineet – mikä on valintasi?

Hanki pipoja ja lippalakkeja omalla logolla liikelahjoiksi ja anna vastaanottajille käytännöllinen ja tyylikäs tuote, joka samalla edistää yrityksesi näkyvyyttä. Ota yhteyttä meihin tänään ja autamme sinua valitsemaan juuri sopivat tuotteet liikelahjoihisi

Pipot ja lippalakit suoraan varastosta, nopealla toimituksella. Kotimaiset brodeeraukset tai kudotut merkit suomessa kiinniommeltuna. Toteuta pipo kokonaan omalla kuosilla kudotulla tekstilogolla tai valitse kotimainen merinovillapipo. Puijo -piposta löydät erittäin laajan varastoväri valikoiman komessa eri pituudessa.  Tutustu myös tehdastuote valikoimaan jos sinulla on hieman enemmän toimitusaikaa tai vaativa kustomointi.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.