Atlantis Shot lippis omalla logolla

Tuotekoodi SHOT

10,30  (alv 0%) kpl / 25 kpl

Lippis omalla logolla. Atlantis SHOT lippalakki brodeerauksella. Hyvin istuva ja tyylikäs malli.  Nopeasti suoraan varastosta merkattuna.

Atlantis lippalakin luontainen ja raikas ulkonäkö tässä 5-paneelisessa, pehmeässä, 100-prosenttisesta puuvillasta valmistetussa lippiksessä tekevät siitä kevyen ja mukavan käyttää jokapäiväisissä askareissa. Leveän etupaneelin ansiosta siihen voidaan tehdä mitä näyttävämpiä kustomointeja. Soveltuu hyvin  brodeerattavaksi.

Pakkauskoko: 24kpl / 144 kpl
Materiaali: 100% puuvilla twill 5-paneelinen
Malli / Kangas: Baseball, One size

Etsitkö tyylikästä tapaa suojata silmäsi auringonpaahteelta? Atlanti’s Shot -lippalakki tarjoaa sekä tyyliä että toiminnallisuutta aurinkosuojassa. Valmistettu kestävästä materiaalista ja varustettu säädettävällä hihnalla, tämä lippalakki istuu mukavasti kaikille päähän koosta riippumatta.

Atlantis Shot -lippalakki ei pelkästään suojaa silmiäsi haitallisilta UV-säteiltä, vaan se myös herättää huomiota, kiitos sen tyylikkään ja modernin designin.
Atlantis Headwear on laadukkaiden päähineiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut italialainen brändi. Atlantis auttaa brändejä kertomaan tarinaansa vastuullisesti valmistettujen, brändättyjen hattujen ja pipojen avulla. Toiminnassaan Atlantis pyrkii lisäämään tietoisuutta toimitusketjujen ekologisuudesta ja lisäämään kierrätetys- ja luomumateriaalista valmistettujen tuotteiden kysyntää.

Varastotuotteiden lisäksi saatavilla myös Atlantis Custom Made -palvelu, jossa tuotteet suunnitellaan alusta asti ja valmistetaan tehdastuotantona.

Pyydä tarjous haluamallasi merkkaustavalla.

 

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Musta, Vihreä, Viininpunainen