Heijastava lippalakki

Tuotekoodi MO6982

9,90  (alv 0%) kpl / 50 kpl brodeerauksella 5000 tikkiä

Nopeasti suoraan varastosta merkkatuna

 

5-paneelinen baseball-lippis, heijastavaa 190T-polyesteriä. Takana tarrakiinnitys. Koko 7 1/4.

Heijastava lippalakki omalla logolla on loistava valinta niille, jotka haluavat yhdistää tyyliä ja turvallisuutta. Tämä lippalakki ei pelkästään suojaa auringolta vaan takaa myös paremman näkyvyyden pimeällä tai heikossa valaistuksessa, mikä tekee siitä ihanteellisen ulkoiluun, lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja moniin muihin aktiviteetteihin.

Lippalakin pinta on valmistettu heijastavasta materiaalista, joka lisää huomattavasti käyttäjän näkyvyyttä pimeällä. Tämä lisää turvallisuutta liikenteessä . Lippalakki on suunniteltu mukavaksi ja säädettävällä takaosalla varustettuna, jotta se sopii eri kokoisiin päihin.

Korkealaatuinen painatus: Painamme logosi tai haluamasi designin huolellisesti lippalakin etupuolelle. Tämä mahdollistaa räätälöinnin ja tuotteen yksilöllistämisen omalla logolla tai viestillä.
Laadukas materiaali: Lippalakki on valmistettu kestävästä ja hengittävästä materiaalista, mikä tekee siitä mukavan pitää päällä myös lämpiminä päivinä.

Lippalakki sopii monenlaisiin tilanteisiin, olit sitten ulkoilemassa, liikenteessä tai osallistumassa tapahtumaan.

Pyydä tarjous haluamallasi merkkaustavalla , esim. digitaalisella siirtokuvalla, silkkipainatuksella tai heijastavalla painatuksella.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Musta, Vihreä, Viininpunainen