Omalla kuviolla toteutettu jacquard neulottu akryylipipo

Tuotekoodi MW1110

5,15  (alv 0%) kpl / 1000 kpl erä

Omalla kuviolla toteutettu jacquard neulottu akryylipipo tupsulla, jopa 6 värillä!

Omalla kuviolla toteutettu jacquard neulottu akryylipipo tupsulla, jopa 6 värillä! Kaksikerroksinen  jacquard-neulottu RPET pipo taitteella ja tupsulla.  Mitat: n. 22x23cm; taite 7cm korkea  Tupsu 10-12 cm  Paino: n. 100g.

Omalla kuviolla toteutettu jacquard-neulottu akryylipipo tupsulla on erinomainen valinta yrityslahjaksi tai promootiotuotteeksi. Tämä pipo yhdistää tyylikkyyden, käytännöllisyyden ja brändinäkyvyyden ainutlaatuisella tavalla.

Brändin näkyvyys

Jacquard-neulottu akryylipipo tupsulla tarjoaa erinomaisen alustan yrityksesi logolle tai kuvioinnille. Kustomointi mahdollistaa yrityksesi logon, värien ja muiden brändielementtien lisäämisen pipoon, mikä vahvistaa yrityksen identiteettiä ja erottuvuutta.

Laadukas ja kestävä

Akryylipipo on kestävä ja laadukas, tarjoten lämpöä ja mukavuutta käyttäjälleen. Akryylikuitu pitää hyvin muotonsa ja värinsä, mikä tekee piposta pitkäikäisen ja käyttöä kestävän.

Tyylikäs ja monikäyttöinen

Neulottu akryylipipo on tyylikäs ja monikäyttöinen asuste, joka sopii erilaisiin tilanteisiin ja ympäristöihin. Se on erinomainen valinta niin ulkoiluun, urheiluun kuin kaupunkikäyttöönkin.

Positiivinen mielikuva

Antamalla laadukkaan ja käytännöllisen pipon yrityksesi voi luoda positiivisen mielikuvan ja parantaa asiakas- tai työntekijäuskollisuutta. Laadukkaat promootiotuotteet viestivät huolehtivaisuudesta ja arvostuksesta saajaa kohtaan.

Ympärivuotinen käyttö

Vaikka pipot ovat erityisen suosittuja talvella, ne ovat käytännöllisiä ja mukavia asusteita ympäri vuoden. Tämä tekee niistä arvostetun ja hyödyllisen lahjan, jota käytetään pitkään.

Erinomaiset erilaisiin tapahtumiin

Jacquard-neulotut akryylipipot omalla kuviolla ovat täydelliset jaettaviksi erilaisissa tapahtumissa, kuten ulkoilmatapahtumissa, talviurheilutapahtumissa ja yrityksen omissa tilaisuuksissa. Ne ovat käytännöllisiä, tyylikkäitä ja saavat brändisi näkymään laajalle yleisölle.

Kaiken kaikkiaan omalla kuviolla toteutettu jacquard-neulottu akryylipipo yhdistää tyylikkyyden, käytännöllisyyden ja brändinäkyvyyden, tehden siitä erinomaisen valinnan yrityksen promootiotuotteeksi tai lahjaksi.

Tutustu myös omalla brändillä kuvastoon

Pyydä tarjous haluamallesi logolle. Teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 50 kpl. Toimitusaika n.7 viikkoa.

Neulottu akryylipipo tupsulla Mitat ja Paino: Pipo on noin 22×23 cm kokoinen, taitteella korkeutta 7 cm. Tupsun pituus vaihtelee 10-12 cm:n välillä, ja pipon paino on noin 100 g. Värivalikoima: Valitse rohkeasti värit, jotka edustavat brändiäsi parhaiten ja erottuvat joukosta!

Toimitusaika: Nopea toimitus noin 7 viikossa.

Testiraportti ja Suunnittelupohja: Laadukas tuote takaa tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme myös suunnittelupohjan avuksesi.

Tee vaikutus ja erottaudu kilpailijoista tällä ainutlaatuisella ja tyylikkäällä pipovalinnalla! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun brändillesi sopivasta piposta.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa