Geo Kalastajahattu kierrätysmateriaalista omalla logolla

Tuotekoodi geo

10,90  (alv 0%) kpl / 25 kpl merkkaamaton

Geo Kalastajahattu kierrätysmateriaalista omalla logolla.  Nopeasti suoraan varastosta brodeerauksella tai painatuksella.

Trendikäs kalastajahattu kierrätysmateriaalista.100% kierrätyspolyesteri. Kierrätyspolyesteri valmistetaan käytetystä ja puhdistetusta muovista, Atlantiksella yleisimmin muovipulloista. Tavalliseen polyesteriin verrattuna kierrätysmateriaalin tuotannossa säästetään 45% energiaa ja 20% vettä. Kasvihuonekaasupäästöt ovat 30% pienemmät.

Atlantis Headwear on laadukkaiden päähineiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut italialainen brändi. Atlantis auttaa brändejä kertomaan tarinaansa vastuullisesti valmistettujen, brändättyjen hattujen ja pipojen avulla. Toiminnassaan Atlantis pyrkii lisäämään tietoisuutta toimitusketjujen ekologisuudesta ja lisäämään kierrätetys- ja luomumateriaalista valmistettujen tuotteiden kysyntää.

Varastotuotteiden lisäksi saatavilla myös Atlantis Custom Made -palvelu, jossa tuotteet suunnitellaan alusta asti ja valmistetaan tehdastuotantona.

Tutustu myös muihin päähine malleihimme.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Musta, Vihreä, Viininpunainen