ORION HEIJASTAVA PIPO omalla logolla

Tuotekoodi 91088

10,90  (alv 0%) kpl / 25 kpl merkkaamaton

Heijastava pipo nopeasti suoraan varastosta. Pipo voidaan kustomoida eri tavoin, suosittelemme merkkaustapana; brodeerausta, merkki tai siirtokuva.

• Ulkopinta: 62 % akryyliä, 38 % polyesteriä
• Vuori: 100 % lyhytnukkaista polyesterifleeceä
• Ilman pystysaumaa
• Soveltuu käytettäväksi kypärän alla
• Pituus n. 22 cm, leveys n. 25 cm- vähän suurempi koko uusimpaan tuotantoerään mitä nyt varastossa
• Pesu 30°C
• Suositeltu merkkaustapa: brodeeraus, merkki ja siirtokuva

Pyydä tarjous haluamallasi merkkaustavalla esim. brodeerauksella

Minimi 25 kpl.

ORION-heijastava pipo on erinomainen valinta yrityksesi mainostuotteeksi tai lahjaksi. Tämä pipo yhdistää turvallisuuden, tyylin ja käytännöllisyyden, tehden siitä täydellisen ratkaisun brändisi näkyvyyden lisäämiseen ja samalla huomioiden vastaanottajien tarpeet.

Pipo tarjoaa käyttäjälleen lämpöä ja mukavuutta kylminä päivinä. Pipon heijastavat ominaisuudet parantavat näkyvyyttä, mikä lisää turvallisuutta erityisesti pimeällä liikkuessa. Tämä tekee piposta arvostetun ja hyödyllisen lahjan työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, jotka arvostavat huomaavaisuuttasi ja panostustasi heidän hyvinvointiinsa.

Korkealaatuinen pipo on valmistettu kestävistä ja miellyttävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja miellyttävän käyttökokemuksen. Pipon moderni ja tyylikäs muotoilu sopii erilaisiin asukokonaisuuksiin, mikä tekee siitä monikäyttöisen lisän vastaanottajan vaatekaappiin.

Painatuksella varustettu pipo tarjoaa erinomaisen alustan yrityksesi logolle tai viestille. Logon näkyvä sijoittelu pipon etuosassa varmistaa, että brändisi saa jatkuvaa huomiota ja näkyvyyttä käyttäjän liikkuessa erilaisissa ympäristöissä. Tämä jatkuva näkyvyys edistää brändisi tunnettuutta ja vahvistaa sen läsnäoloa arjen eri tilanteissa.

ORION-heijastava pipo omalla logolla soveltuu erinomaisesti jaettavaksi erilaisissa tilaisuuksissa, kuten ulkoilmatapahtumissa, messuilla, urheilutapahtumissa tai talvikauden huomioimiseen työntekijöille. Se toimii myös mainiona lahjana tai palkintona, joka jättää positiivisen ja kestävän vaikutuksen vastaanottajiin. Personointi tekee piposta ainutlaatuisen ja arvokkaan lahjan, joka vahvistaa brändisidettä ja luo positiivisia mielikuvia yrityksestäsi.

Kaiken kaikkiaan ORION-heijastava pipo yhdistää turvallisuuden, käytännöllisyyden, tyylikkyyden ja brändinäkyvyyden yhdeksi tehokkaaksi mainosvälineeksi tai lahjaksi. Se on investointi, joka tuo pitkäaikaista hyötyä ja iloa käyttäjilleen, samalla kun vahvistaa brändisi tunnettavuutta ja luo positiivisia mielikuvia. Tällaiset tuotteet eivät ainoastaan edistä brändiäsi, vaan ne myös osoittavat, että yrityksesi välittää asiakkaidensa ja työntekijöidensä hyvinvoinnista ja turvallisuudesta, mikä on arvokas viesti kaikille sidosryhmille.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Musta, Vihreä, Viininpunainen