Vegaaninen huulirasva omalla logolla

Tuotekoodi MO6943

0,95  (alv 0%) kpl / 1000kpl erä 1-väri tampopainettu

Vegaaninen huulirasva omalla logolla. Dermatologisesti testattu. SPF10. Maku: vanilja.

 

Vegaaninen huulirasva omalla logolla jonka hylsy on valmistettu kierrätetystä ABS-muovista.
Pyydä tarjous haluamallesi logolle, teemme vedoksen veloituksetta.

Minimi 100 kpl. Toimitusaika n.2 viikkoa.

 

”Levitä huulillesi suojaa ja brändisi sanomaa – Hanki huulirasva omalla logollasi!”

Etsitkö tapaa tarjota asiakkaillesi käytännöllinen ja henkilökohtainen tuote samalla kun vahvistat yrityksesi brändiä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia huulirasva, joka on varustettu omalla logollasi.

Tämä räätälöity huulirasva toimii erinomaisena markkinointityökaluna, sillä se tarjoaa suojaa ja kosteutusta huulille samalla kun näyttää brändisi logon ylpeänä. Voit personoida huulirasvan ulkoasun omien toiveidesi mukaisesti ja lisätä siihen yrityksesi logon tai muun tunnistettavan elementin. Näin voit luoda näkyvyyttä ja muistutuksen brändistäsi jokaisella käyttökerralla.

Huulirasvamme on valmistettu laadukkaista ja luonnollisista ainesosista, jotka tarjoavat suojaa ja kosteutusta kuiville ja halkeileville huulille. Se on kätevän kokoinen ja helppo ottaa mukaan minne tahansa, joten asiakkaasi voivat pitää huulensa hyvässä kunnossa missä ikinä he ovatkin. Huulirasva on myös ihanteellinen tuote erilaisissa tapahtumissa, messuilla tai yrityslahjana.

Valitsemalla huulirasvan omalla logollasi osoitat sitoutumista asiakkaittesi hyvinvointiin samalla kun vahvistat yrityksesi brändiä. Tarjoa asiakkaillesi käytännöllinen ja henkilökohtainen tuote, joka samalla muistuttaa heitä yrityksesi arvoista ja tarjoaa näkyvyyttäsi.

Tee vaikutus ja suojele huulia samalla kun levität brändisi sanomaa. Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua räätälöidyn huulirasvan luomisessa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tutustu mainoslahja katalogiin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa