Satiininen kaulanauha sublimaatiopainatuksella

Tuotekoodi ML1104

0,50  (alv 0%) kpl / 1000kpl erä (10 mm)

Satiininen kaulanauha täysväripainatuksella molemmin puolin

 

Hinta sisältää täysvärisen sublimaatio painatuksen molemmille puolille . Materiaali litteä polyesterisatiini metallilukolla.
Koko 45x2cm. Leveydet 10 mm, 15 mm , 20 mm, 25 mm. Lisää valinnainen antibakteerinen käsittely (ISO 20743) polyesterinauhaan. Valitse sopiva metallinen lukko nauhan päätyyn ja lisää tarvittaessa turvalukko (S1), joka on saatavilla myös olki/PP materiaalista (S2) Pyydä tarjous haluamallesi logolle, teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 100 kpl. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö korkealaatuista satiinista kaulanauhaa painatuksella? Meillä on juuri etsimäsi! Satiininen kaulanauhamme ovat tyylikkäitä ja laadukkaita, ja voimme toteuttaa niihin haluamasi painatuksen.

Satiiniset kaulanauhamme ovat pehmeitä ja miellyttäviä käyttää. Ne sopivat täydellisesti yrityksesi tai tapahtumasi brändin esittelyyn ja ovat erinomainen tapa välittää viestiäsi tyylikkäästi.

Valikoimamme sisältää erilaisia värejä ja leveyksiä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Painatusvaihtoehtoja on monia, ja voimme toteuttaa logon, tekstin tai grafiikan kaulanauhaasi, juuri niin kuin haluat.

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, joten tarjoamme nopean toimituksen ja kilpailukykyiset hinnat.

Jos tarvitset satiinista kaulanauhaa painatuksella, ota meihin yhteyttä jo tänään ja kerro, miten voimme auttaa sinua toteuttamaan ainutlaatuisen ja näyttävän kaulanauhan

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa