KANGASKASSIT

Kangaskassi on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja käytännöllinen liikelahja. Sen soveltuvuus liikelahjaksi perustuu sen hyödyllisyyteen päivittäisessä elämässä, matkoilla sekä sen tarjoamaan mainostehoon ja brändinäkyvyyteen. Kangaskassi on myös kustannustehokas vaihtoehto, joka auttaa yritystä viestimään ympäristövastuullisuudestaan ja kestävästä kehityksestä.

Haluatko luoda vaikutuksen ja edistää brändiäsi ainutlaatuisella kangaskassilla omalla logollasi? Ei huolta, meillä on ratkaisu sinulle.

Tarjoamme räätälöityjä kangaskasseja, jotka vahvistavat brändi-identiteettiäsi ja erottuvat joukosta. Kangaskassit ovat loistava tapa viestiä yrityksesi arvoista ja luoda kestävää vaikutusta sekä asiakkaille että sivullisille.

Laadukkaat materiaalimme ja huolellinen käsityömme takaavat, että kangaskassisi kestää pitkään ja säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä. Olemme ylpeitä painatustekniikastamme, joka varmistaa, että logosi näkyy selkeästi ja houkuttelee katseita missä tahansa kassi kuljettaakin.

Kangaskassimme ovat suunniteltu kestävyyden ja käytännöllisyyden huomioiden. Niissä on tilava päälokero ja vahvat kantokahvat, jotta voit helposti kuljettaa mukanasi päivittäisiä tarvikkeita, ostoksia tai vaikkapa tapahtumamateriaaleja.

Kun käytät kangaskassejamme omalla logollasi, annat yrityksellesi korkeatasoisen edustuksen ja näkyvyyden. Kassit toimivat liikkuvina mainospintoina, jotka tavoittavat laajan yleisön ja auttavat lisäämään bränditietoisuutta.

Kangaskassi tarjoaa mainostehoa ja brändinäkyvyyttä, koska se voidaan painattaa yrityksen logolla, viestillä tai brändigrafiikalla. Kun vastaanottaja käyttää kassia julkisilla paikoilla, yrityksen logo näkyy laajalle yleisölle.

Kangaskassi painatuksella ja muut toiveidesi mukaiset ostoskassit löytyvät Give Awayn runsaasta tuotevalikoimasta – meiltä löydät yrityksesi ilmeen mukaisilla väreillä ja muilla elementeillä räätälöitävät kassit niin arjessa käytettäviksi kuin myös tapahtumissa jaettaviksi mainoslahjoiksi. Valikoimaan kuuluvat niin erilaiset kauppa-, kuitu-, messu- kuin myös ekologiset kangaskassit. Pst! Jos olet osallistumassa yrityksesi kanssa lähiaikoina messuille tai muihin tapahtumiin, meiltä löydät kassien täytteeksi myös käytännölliset messutuotteet sekä laadukkaat yrityslahjat!

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.