Ostoskassi kierrätettyä puuvillaa

Tuotekoodi 92920

1,95  (alv 0%) kpl / 500 kpl 1-väri painettuna

Ostoskassi kierrätettyä puuvillaa omalla logolla

Kassi kierrätettyä puuvillaa (140g/m²). Sangat 65 cm. Ostoskassin koko 375 x 415 mm. Voimme toteuttaa kassin painatukset silkkipainatuksena, siirtokuva painatuksena ja brodeeraamalla.

Voit valita useamman värisiä kasseja samaan tilaukseen kunhan painatus pysyy samana kaikissa kaseissa. Laadukas ja erinomainen jakotuote niin messuille kuin vaikka tuotemalleillekin ja pidetty tuote ihan edullisena mainoslahjanakin.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kanna vastuullisuutta mukanasi – Hanki kestävästi valmistettu ostoskassi kierrätetystä puuvillasta omalla logollasi!”

Etsitkö tapaa levittää yrityksesi brändiä samalla kun teet ympäristöystävällisen valinnan? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia ostoskassi, joka on valmistettu korkealaatuisesta kierrätetystä puuvillasta ja voidaan personoida juuri sinun yrityksesi logolla.

Tämä räätälöity ostoskassi toimii mainioina markkinointityökaluna, sillä se näyttää brändisi logon ylpeänä ja auttaa levittämään viestiäsi kestävän kehityksen puolesta. Voit suunnitella ostoskassin ulkoasun omien toiveidesi mukaisesti ja lisätä siihen yrityksesi logon tai muun tunnistettavan elementin. Näin luot näkyvyyttä ja miellyttävän yhtenäisen ilmeen samalla kun kannatat vastuullisia ostotottumuksia.

Ostoskassimme on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisyyttä ja kestävyyttä samalla kun vähennämme muovikassien käyttöä. Kierrätetystä puuvillasta valmistettu kassi on kestävä, helppo pitää puhtaana ja sen avulla voit kantaa ostoksesi tyylikkäästi ja mukavasti. Se on myös helppo taittaa kasaan ja säilyttää mukana tarvittaessa.

Valitsemalla ostoskassin kierrätetystä puuvillasta omalla logollasi osoitat sitoutumista vastuullisuuteen ja samalla vahvistat yrityksesi brändiä. Tarjoa asiakkaillesi käytännöllinen ja ympäristöystävällinen lahja tai käytä sitä yrityslahjana tärkeille yhteistyökumppaneillesi.

Tee vastuullisia valintoja ja vahvista yrityksesi brändiä samalla kun levität kestävän kehityksen sanomaa. Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua räätälöidyn ostoskassin luomisessa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa