Puuvillakassi Cottonel Colour +

Tuotekoodi MO9268

1,90  (alv 0%) kpl / 500 kpl 1-väri painettuna

Puuvillakassi Cottonel Colour  omalla logolla on mm. loistava messukassi

 

 

 

Puuvillainen ostoskassi, jossa on pitkät kahvat. 140 g / m².

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kanna vastuullisuutta ja brändiäsi ympäriinsä – Hanki puuvillainen ostoskassi omalla logollasi!

Etsitkö tapaa tarjota asiakkaillesi ympäristöystävällinen ja käytännöllinen tuote samalla kun vahvistat yrityksesi brändiä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia ostoskassi, joka on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta ja varustettu omalla logollasi.

Tämä räätälöity ostoskassi toimii erinomaisena markkinointityökaluna, sillä se tarjoaa asiakkaillesi kestävän ja tyylikkään tavan kantaa ostoksiaan samalla kun näyttää brändisi logon ylpeänä. Voit personoida ostoskassin ulkoasun omien toiveidesi mukaisesti ja lisätä siihen yrityksesi logon tai muun tunnistettavan elementin. Näin voit levittää brändiäsi ja kestävän kehityksen sanomaa jokaisella käyttökerralla.

Ostoskassimme on valmistettu laadukkaasta puuvillasta, joka on kestävä ja ekologinen vaihtoehto muovisille kasseille. Kassi on riittävän tilava mahtuakseen runsaisiin ostoksiin, ja sen vahvat kantokahvat kestävät painoa pitkään. Puuvillainen ostoskassi on helppo taittaa kasaan ja säilyttää mukana tarvittaessa.

Valitsemalla ostoskassin omalla logollasi osoitat sitoutumista vastuullisuuteen samalla kun vahvistat yrityksesi brändiä. Tarjoa asiakkaillesi kestävä ja käytännöllinen tuote, joka samalla luo näkyvyyttä ja muistutuksen brändistäsi.

Tee vaikutus ja levitä ympäristötietoisuutta samalla kun vahvistat brändiäsi. Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua räätälöidyn puuvillaisen ostoskassin luomisessa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa