KODINTEKSTIILIT

Miksi tyytyä tavanomaiseen, kun voit tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi omalla brändilläsi? Meidän laadukkaat kodintekstiilimme, kuten pussilakanat, pyyhkeet, viltit ja kylpytakit eivät vain täytä korkeimpia laatuvaatimuksia, vaan ne voidaan myös räätälöidä juuri sinun brändisi ilmeen mukaan. Voit lisätä logosi tai muun suunnitteleman elementin tuotteisiimme ja luoda ainutlaatuisen kokemuksen sekä asiakkaillesi että heidän vierailijoilleen.

Laadukas viltti tai huippulaadukkaat lakanat omalla logolla joululahjana henkilökunnalle. Toteuta merkkaus tuotteisiin pienellä ommellulla merkillä tai omalla vyötteellä niin tuotteet päätyvät varmasti käyttöön. Pyyhkeet niin yrityksen kuntosalille kuin henkilökunnan muistamiseenkin, tee pyyhkeistä setti ja saat kerralla rakennettua samasta tuotteesta useamman hintaryhmän lahjat. Hyvä kylpytakki brodeerattuna on lahja jolla löytyy aina käyttäjä, panostakin tälläisissä tuotteissa aina laatuun se palkitsee.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.