Bambu viuhka omalla painatuksella

Tuotekoodi MPFN03

2,78  (alv 0%) kpl / 1000kpl erä

Bambu viuhka omalla painatuksella.
Tervetuloa tutustumaan uuteen bambuviuhkaamme omalla logollasi!

Haluatko tuoda brändisi esille tyylikkäällä ja ekologisella tavalla? Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tilata bambuviuhka omalla logollasi. Bambuviuhka on paitsi käytännöllinen ja viilentävä, myös loistava markkinointityökalu.

Olipa kyseessä yritystapahtuma, messuosasto, yrityslahja tai mikä tahansa tilaisuus, bambuviuhkalla varustettuna voit vangita katseita ja samalla jakaa brändiviestiäsi. Olemme erikoistuneet laadukkaiden bambuviuhkojen valmistukseen, ja voimme nyt lisätä niihin sinun ainutlaatuisen logosi.

Bambuviuhka logollasi on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä bambu on kestävä luonnonmateriaali. Kun asiakkaasi käyttävät viuhkaa, he muistavat samalla brändisi ja arvostavat kestävää ja ekologista valintaasi.

Toteutamme logon lisäämisen bambuviuhkaan huolellisesti ja tarkasti, jotta lopputulos vastaa täysin odotuksiasi. Voit valita logosi koon ja sijoittelun viuhkaan, jotta se sopii parhaiten yritysilmeesi.

Tee vaikutus ja erottaudu kilpailijoistasi tilaamalla oma bambuviuhkasi logollasi jo tänään. Ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeistasi, niin autamme sinua luomaan unohtumattoman markkinointituotteen.

Lämpimästi tervetuloa bambuviuhkien maailmaan logollasi!

Viuhka, Bambu/80gsm paperi

Pyydä tarjous haluamallesi logolle, teemme vedoksen veloituksetta.

Minimi 500 kpl

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa