Joyful lahjakortti 99 lahjaksi

Tuotekoodi joyful99

99,00  (alv 0%) kpl / 5 kpl sis. postituskulun 9,00

Joyful lahjakortti 99 .Yllätä työntekijäsi ja liikekumppanisi joululahjalla, joka tarjoaa moninkertaisen elämyksen.

Joyful lahjakortti 99. Henkilöstö- ja yrityslahjana suuren suosion saavuttanut Joyful-lahjakortti sopii moneen tilanteeseen kuten esimerkiksi lahjaksi, palkinnoksi, henkilökunnan motivoimiseen, käytettäväksi markkinointiin tai kiittämiseen ja anteeksi pyytämiseen. Lahjakortin avulla onnistut varmasti, sillä se antaa valinnanvapauden lahjan saajalle ja tarjoaa myös moninkertaisen elämyksen! Myös lahjan antajalle lahjakortti on nopea, vaivaton ja yksilöllinen tapa muistaa niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöä, aina kun on vain syytä muistaa ja juhlia! Nyt voit ilahduttaa lahjakortillamme niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin. Joyful -lahjakortin käyttö on todella helppoa, sillä lahjansaaja löytää kortistaan menettely ja kirjautumisohjeet sekä henkilökohtaisen koodinsa www.joyful.fi sivustolle. Nettisivuillamme hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme, minkä jälkeen lahja toimitetaan hänelle suoraan noutopisteeseen. Löydät koko ajan päivittyvät lahjavalikoimat www.joyfulgifts.fi-sivulta.

Vastaanottaja nimittäin ajattelee lahjan antajaa ainakin kolme kertaa: vastaanottaessaan lahjakortin, valitessaan sillä mieleisensä lahjan ja saadessaan sen!

Pääset tutustumaan tällä hetkellä olevaan laajaan lahjavalikoimaamme syöttämällä “lunasta lahjakorttisi” kenttään haluamasi hintaryhmän testitunnuksen.
29€ = demo29
49€ = demo49
69€ = demo69
99€ = demo99
Jos tilauksesi käsittää yli 30 Joyful Giftcard -korttia, tarjoamme sinulle mahdollisuuden esittää sivuillamme oma personoitu tervehdyksesi lahjansaajille. Voit liittää halutessasi mukaan yrityksesi logon tai haluamasi kuvan. Tämä palvelu edellyttää, että lähetät meille tervehdyksesi sekä yrityksesi logon JPG- tai vektori EPS-muodossa.
Tutustu esitteeseen

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa