Omalla Brändillä TUUBIHUIVIT JA OTSAPANNAT

Putkihuivit ja otsapannat omalla painatuksella.

Putkihuivit ja otsapannat ovat monikäyttöisiä asusteita, jotka sopivat niin ulkoiluun, urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Voit tilata meiltä laadukkaita putkihuiveja ja otsapantoja omalla painatuksella, joka tekee niistä persoonallisia ja näyttäviä. Voit valita painatuksen värin, kuvion, tekstin tai logon, ja me huolehdimme siitä, että tuotteet valmistetaan korkealla ammattitaidolla ja nopealla toimitusajalla.

Putkihuivit ja otsapannat omalla painatuksella ovat loistava tapa mainostaa yritystäsi, seuraasi tai tapahtumaasi. Voit myös tilata niitä lahjaksi, muistoksi tai omaksi iloksi. Putkihuivit ja otsapannat ovat pehmeitä, mukavia ja lämpimiä, ja ne suojaavat tuulelta, pölyltä ja auringolta. Ne ovat myös helppoja pestä ja kuivuvat nopeasti.

Tilaa putkihuivit ja otsapannat omalla painatuksella meiltä, niin saat laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Voit tilata niitä yksittäin tai suuremmissa erissä. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää vaihtoehdoista ja hinnoista. Putkihuivit ja otsapannat omalla painatuksella ovat asusteita, jotka erottuvat joukosta!

Putkihuivit omalla kuosilla, teetä painatus täysvärisenä koko tuotteen pintaan, teemme mielellämme ehdotuksen vaikka sinulla ei olisikaan valmista aineistoa. Valitset sitten tuubihuivin tavallisesta polyesteristä tai miellyttävän RPET kierrätys materiaalin voimme olla varmoja että että olet tyytyväinen tuotteen laatuun.  Putkihuivit toimitetaan pakattuna polybag pussiin jossa on painettu erilaisia käyttötapa ehdotuksia, samoilla ohjeilla on myös mahdollista saada ekologisempi pakkausvaihtoehto paperivyötteenä. Soveltuu monipuolisesti urheiluun ja harrastamiseen. Otsapannat omalla logolla samoista materiaaleista.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.