REPREVE putkihuivi omalla logolla

Tuotekoodi ML3503

3,00  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä

REPREVE putkihuivi omalla logolla. Putkihuivi, tuubihuivi tai buffi, tällä tuotteella on monia eri nimiä. Erinomainen jaettava tapahtumiin.

REPREVE putkihuivi omalla logolla.
Tuubihuivi REPREVE®-kierrätyspolyesteristä (130 g/m2). Koko 50x25cm.

REPREVE® on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten muovipulloista. Se on materiaali, joka voidaan jäljittää sen lähteestä valmiiseen tuotteeseen, mikä takaa tuotemerkeille ja kuluttajille, että tuote on valmistettu aidoista kierrätysmateriaaleista.

REPREVE on Unifi, Inc kehittämä ympäristöystävällinen kuitu, joka valmistetaan kierrätetyistä materiaaleista, kuten muovipulloista. REPREVE-kuitu käytetään laajalti erilaisissa tekstiilituotteissa, kuten vaatteissa, asusteissa, kodintekstiileissä ja auton sisätiloissa. Tärkeimmät ominaisuudet ja edut REPREVE-kuidusta ovat sekä miksi valita REPREVE:

 1. Kestävä kehitys: Valmistamalla kuitua kierrätetyistä muovipulloista REPREVE vähentää kaatopaikalle päätyvän muovin määrää ja säästää luonnonvaroja.
 2. Energian säästö: Kierrätysmateriaalien käyttö vähentää energiankulutusta verrattuna neitseellisten raaka-aineiden käyttöön.
 3. Hiilijalanjäljen pienentäminen: REPREVE-kuitujen tuotantoprosessi tuottaa vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä kuin perinteisten kuitujen valmistus.
 4. Monipuolisuus: REPREVE-kuituja voidaan käyttää monenlaisissa tuotteissa, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon eri teollisuudenaloille.

REPREVE on esimerkki siitä, miten innovatiiviset materiaalit voivat edistää kiertotaloutta ja tarjota kestävämpiä vaihtoehtoja perinteisille tekstiilikuiduille.

Tuubihuivi lämmittää kylmällä ilmalla ja pitää viileänä helteessä. Tuubihuivit ovat käytännöllisiä lahjatuotteita, jotka varmasti jäävät käyttöön. Huivissa on iso pinta näkyvään viestintään. Putkihuivi omalla logolla on varsin hyvä ja käytännöllinen tapa viestittää oman brändin sanomaa.

Putkihuivi omalla logolla on suosittu valinta jaettavaksi tapahtumissa monista syistä:

 1. Monikäyttöisyys: Putkihuivit ovat erittäin monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää monella eri tavalla, kuten kaulahuivina, päänauhana, maskina, rannekkeena, hatun alushuppuna tai vaikka hiustenpidikkeenä. Tämä monikäyttöisyys tekee niistä houkuttelevan ja hyödyllisen tuotteen monenlaisille ihmisille.
 2. Helppo brändäys: Putkihuivit tarjoavat runsaasti tilaa logojen, viestien ja kuvioiden painamiseen. Ne toimivat liikkuvina mainostauluina, kun ihmiset käyttävät niitä, mikä lisää brändin näkyvyyttä ja tunnettuutta.
 3. Mukavuus ja käytännöllisyys: Ne ovat kevyitä, helposti kannettavia ja säilytettäviä. Osallistujat voivat helposti laittaa ne taskuunsa tai laukkuunsa ilman suurta vaivaa.
 4. Sopivuus erilaisiin sääolosuhteisiin: Putkihuivit tarjoavat suojaa erilaisilta sääolosuhteilta, kuten kylmältä, tuulelta, pölyltä ja auringolta. Tämä tekee niistä käytännöllisen valinnan sekä sisä- että ulkotapahtumiin.

Kaiken kaikkiaan putkihuivit ovat monipuolisia, kustannustehokkaita ja käytännöllisiä tuotteita, jotka tarjoavat monia etuja sekä jakajille että saajille tapahtumissa.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle, teemme vedoksen veloituksetta.

Minimi 50 kpl

Toimitusaika: alkaen 3 viikkoa.

Pyydä tarjous!

  Lisätietoja

  Väri

  vapaasti valittavissa