Herschel Novel™ duffelilaukku 43 l, kierrätysmateriaalia

Tuotekoodi 12069390

105,00  (alv 0%) kpl / 20 kpl 1-väri painettuna

Herschel Novel™ duffelilaukku 43 l, kierrätysmateriaalia omalla logolla.

Herschel Novel™ duffelilaukku 43 l, kierrätysmateriaalia. Herschel Novel ™ duffelilaukku 43 l. Valmistaudu seuraavaan seikkailuun Herschel Classic™ -repulla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille olennaisille tavaroillesi. Reppu on valmistettu 100% vastuullisista EcoSystem™-materiaaleista, joten voit seikkailla puhtaalla omallatunnolla. 600D-kangas on tehty kierrätetyistä vesipulloista ja se on erittäin kestävää. Repun sisällä on pehmustettu tasku, joka tarjoaa turvallisen säilytyspaikan 15″/16″ kannettavalle tietokoneellesi. Säädettävät ja pehmustetut olkahihnat takaavat mukavuuden pitkillä matkoilla. Repussa on erillinen vesipullotasku ja etutasku, joissa voit helposti säilyttää pienempiä tarvikkeita. Tilavuudeltaan 26 litran Herschel Classic™ -reppu on täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön. Kierrätetty muovi.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Herschel Supply valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita. Ajattomat Herschel- laukut on suunniteltu Vancouverissa, Kanadassa. Ne ovat toiminnallisia ja jokaisella tuotteella on Herschelin signature-takuu.

Vuodesta 2009 lähtien Herschel on aina ollut valmis ottamaan riskejä. He innovoivat jatkuvasti, kasvattavat yhteisöään, vähentävät ympäristövaikutuksiaan ja lähtevät rohkeasti uusiin suuntiin. He ovat eksyneet uusiin kaupunkeihin, saaneet elinikäisiä ystäviä eri puolilta maailmaa, tehneet matkoja ilman GPS:ää ja tutkineet matkan varrella monia luovia harrastuksia. Itsensä likoon laittaminen ei ole helppoa. Se tarkoittaa, että on astuttava mukavuusalueensa ulkopuolelle ja kokeiltava jotain uutta. Se voi olla aluksi pelottavaa, mutta se johtaa myös elämän parhaisiin puoliin. Elämme innostaaksemme muita ottamaan tuon harppauksen.

Minne ikinä oletkin matkalla, Herschel on täällä auttamassa sinua pakkaamaan tulevaisuutesi mahdollisuuksiin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa