Tarjoamme sinulle laajan valikoiman repuja, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi logolla. Olipa kyseessä sitten selkäreppu, urheilureppu, matkareppu, narureppu tai liikelahjareppu, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Voit valita eri värejä, materiaaleja ja kokoja, jotta repusta tulee täysin ainutlaatuinen ja vastaa brändisi tyyliä.

Laadukkaat repumme on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan mukavuutta käyttäjilleen. Ne ovat varustettu käytännöllisillä ominaisuuksilla, kuten monipuolisilla taskuilla, pehmustetuilla olkaimilla ja vedenpitävillä pinnoilla, jotta tavarat pysyvät turvassa ja kuivina kaikissa olosuhteissa.

Räätälöity logosi viimeistelee repun ainutlaatuisen ilmeen. Voimme painaa logosi repun etuosaan, selkäosaan tai jopa olkahihnoihin, jotta se erottuu selkeästi ja tyylikkäästi. Olitpa sitten yritys, järjestö tai urheiluseura, repuista omalla logolla varustettu markkinointituote on loistava tapa lisätä näkyvyyttäsi ja brändisi tunnettuutta.

Reppuja moneen lähtöön, laadukkaat laptop laukut brodeerattuna yrityksen omalla logolla henkilökunnan päivittaäiseen käyttöön suojaamaan arvokkaat koneet. edullisa promoreppuja painatuksella tykypäiviin ja yrityksen tapahtumiin. tutustu myös laajaan tehdastuotantoreppu valikoimaan Omalla brändilla valikoimaamme jossa voit vaikuttaa jopa repun kankaiden väriin ja vetimiin tai suunnittele kokonaan oma mallisi. valikoimastamme on esillä vain pieni osa, ota yhteyättä ja toteutetaan juuri teille sopiva reppu.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.