Eiger heijastava reppu

Tuotekoodi MO6995

34,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl digi painettuna

Eiger painettu reppu omalla logolla. Heijastava lisää näkyvyyttä.

 

 

Eiger heijastava reppu ulkoilureppu, valmistettu kestävästä 190T-polyesteristä, jonka pinnassa on kevyt heijastava ominaisuus. Repussa on sivulla vetoketjullinen ulkotasku sekä pehmustettu selkäosa. Sisäpuolella on käytännöllinen vetoketjullinen sisävuori. Lisäksi repussa on erillinen pehmustettu lokero kannettavalle tietokoneelle.

Reppuun sisältyy säädettävät ja pehmustetut kantohihnat, jotka takaavat mukavan käyttökokemuksen. Lisäksi repussa on säädettävä rinta- ja vyötäröhihna, joissa on kätevät solkisuljimet. Repun materiaali on vettä hylkivää, mikä auttaa pitämään tavarasi kuivina myös sateisilla päivillä.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle. Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Heijastava reppu on loistava kumppani niin kaupunkiympäristössä kuin luonnossakin, ja nyt voit myös edistää yritystäsi samalla kun huolehdit turvallisuudesta.

Miksi valita heijastava reppu?

Turvallisuus ensimmäisenä: Liikenteen keskellä liikkuminen voi olla haastavaa, mutta me teemme siitä turvallisempaa. Heijastava pinta repun etu- ja sivuosissa takaa sen, että autoilijat ja muut tienkäyttäjät havaitsevat sinut ajoissa.

Monipuolisuutta päivään: Oli matkalla sitten työhön, kouluun tai retkelle, heijastava reppumme sopii kaikkiin tilanteisiin. Tyylikäs muotoilu ja käytännölliset taskut tekevät repusta monipuolisen kumppanin kaikenlaiseen toimintaan.

 

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa