Shoop bright heijastava narureppu 190T 1-väripainettuna

Tuotekoodi MO6994

9,50  (alv 0%) kpl / 50 kpl 1-väri painettuna

Heijastava  narureppu omalla logolla.

Shoop bright heijastava narureppu 190T 1-väripainettuna.  Koko 340x 450 mm. Silkkipainatus onnistuu myös useammalla värillä. Pyydä tarjous haluamallesi logolle. Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.1 viikko vedoksen hyväksymisestä.

Kanna vastuullisuutta ja brändiäsi kevyesti – Hanki edullinen narureppu omalla logollasi!”

Etsitkö tapaa tarjota asiakkaillesi kätevä ja edullinen tuote samalla kun vahvistat yrityksesi brändiä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia narureppu, joka on varustettu omalla logollasi.

Tämä räätälöity narureppu toimii erinomaisena markkinointityökaluna, sillä se tarjoaa asiakkaillesi käytännöllisen ja kevyen tavan kuljettaa tavaroitaan samalla kun näyttää brändisi logon ylpeänä. Voit personoida narurepun ulkoasun omien toiveidesi mukaisesti ja lisätä siihen yrityksesi logon tai muun tunnistettavan elementin. Näin voit luoda näkyvyyttä ja bränditunnistettavuutta jokaisella käyttökerralla.

Narureppumme on valmistettu kestävästä ja edullisesta materiaalista, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon budjettitietoisille kuluttajille. Reppu on kevyt, helppo taittaa kasaan ja säilyttää kätevästi mukana tarvittaessa. Narureppu on käytännöllinen valinta retkille, piknikille, kauppareissuille tai yritystapahtumiin.

Valitsemalla narurepun omalla logollasi osoitat sitoutumista vastuullisuuteen ja samalla vahvistat yrityksesi brändiä. Tarjoa asiakkaillesi käytännöllinen ja edullinen tuote, joka samalla luo näkyvyyttä ja muistutuksen brändistäsi.

Tee vaikutus ja levitä brändisi sanomaa kevyesti. Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua räätälöidyn narurepun luomisessa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa

    Otsikko

    Go to Top