Narureppu heijastavalla raidalla

Tuotekoodi MO8868

4,00  (alv 0%) kpl /100 kpl 1-väri painettuna

Narureppu heijastavalla raidalla,.

Narureppu heijastavalla raidalla. 190T polyesterinen narureppu, heijastavalla nauhalla. -väripainettuna.  Koko 360x 400 mm. Silkkipainatus onnistuu myös useammalla värillä. Pyydä tarjous haluamallesi logolle. Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.1 viikko vedoksen hyväksymisestä.

Kanna vastuullisuutta ja brändiäsi kevyesti – Hanki edullinen narureppu omalla logollasi!”

Etsitkö tapaa tarjota asiakkaillesi kätevä ja edullinen tuote samalla kun vahvistat yrityksesi brändiä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia narureppu, joka on varustettu omalla logollasi.

Tämä räätälöity narureppu toimii erinomaisena markkinointityökaluna, sillä se tarjoaa asiakkaillesi käytännöllisen ja kevyen tavan kuljettaa tavaroitaan samalla kun näyttää brändisi logon ylpeänä. Voit personoida narurepun ulkoasun omien toiveidesi mukaisesti ja lisätä siihen yrityksesi logon tai muun tunnistettavan elementin. Näin voit luoda näkyvyyttä ja bränditunnistettavuutta jokaisella käyttökerralla.

Narureppumme on valmistettu kestävästä ja edullisesta materiaalista, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon budjettitietoisille kuluttajille. Reppu on kevyt, helppo taittaa kasaan ja säilyttää kätevästi mukana tarvittaessa. Narureppu on käytännöllinen valinta retkille, piknikille, kauppareissuille tai yritystapahtumiin.

Valitsemalla narurepun omalla logollasi osoitat sitoutumista vastuullisuuteen ja samalla vahvistat yrityksesi brändiä. Tarjoa asiakkaillesi käytännöllinen ja edullinen tuote, joka samalla luo näkyvyyttä ja muistutuksen brändistäsi.

Tee vaikutus ja levitä brändisi sanomaa kevyesti. Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua räätälöidyn narurepun luomisessa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa