VISIWAIST Heijastava vyölaukku

Tuotekoodi MO9919

7,20  (alv 0%) kpl / 100 kpl 1-väri painettuna

Heijastava vyölaukku omalla logolla

 

Heijastava vyölaukku polyesteriä, laukussa säädettävä vyötäröhihna.

”Heijastava vyölaukku omalla logollasi – tyyliä ja turvallisuutta yhdessä paketissa!

Etsitkö mainiota tapaa edistää brändiäsi samalla kun varmistat turvallisuuden asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi? Ei hätää, meillä on ratkaisu! Esittelemme heijastavan vyölaukun, joka on räätälöitävissä omalla logollasi, ja se tarjoaa monipuolisia etuja.

Miksi valita heijastava vyölaukku omalla logolla:

1. Brändin näkyvyys: Sinun brändisi ei jää huomaamatta. Logosi loistaa kirkkaasti päivällä ja valaisee tietä pimeänä yönä.

2. Turvallisuus edellä: Heijastava pinta takaa, että käyttäjäsi erottuvat liikenteessä. Turvallisuus on meille kaikkein tärkein.

3. Käytännöllinen muotoilu: Säilytä puhelimesi, avaimet ja muut tärkeät tavarat käden ulottuvilla. Vyölaukku on kätevä kumppani liikkuessasi.

4. Laadukas ja kestävä: Vyölaukut on valmistettu huolellisesti kestävistä materiaaleista varmistaen, että ne kestävät kovassakin käytössä.

Etsitpä sitten brändimarkkinointia, lahjaa yhteistyökumppaneille tai turvallisuusratkaisua asiakkaillesi, heijastava vyölaukku omalla logolla on täydellinen valinta. Luo pysyvä vaikutus ja tee brändistäsi entistä houkuttelevampi.

Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita oman logollasi varustetun heijastavan vyölaukun suunnittelu. Valitse tyyli ja turvallisuus yhdessä paketissa!”

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.1 viikko.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa