URHEILUKASSIT JA -LAUKUT

Meidän urheilukassit ovat suunniteltu kestäviksi ja toiminnallisiksi, jotta voit kuljettaa urheiluvarusteesi mukavasti ja tyylikkäästi. Mutta mikä erottaa meidät muista, on mahdollisuus lisätä oma painatuksesi kassiin! Kuvittele vain, kuinka vaikuttava näky se on, kun kannat ylpeänä urheilukassiasi, jossa on oma logo, nimi tai haluamasi grafiikka. Se ei vain näytä hyvältä, vaan se myös edistää brändiäsi tai joukkueesi henkeä.

Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja brodeeraustekniikoita varmistaaksemme, että painatuksesi kestää pitkään ja säilyttää kirkkauden. Urheilukassimme ovat saatavilla eri väreissä, koissa ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon

Valitset sitten Craft laadukkaista merkkilaukuista tai varasto valikoimastamme sinulle sopivan urheilukassin  – tai urheilulaukun yrityksen logolla, voit olla varma että tuote päätyy käyttöön. Jokaisella meillä on suosikki kassimme jota käytämme aina urheilemaan lähtiessämme. Miksei se voisi olla sinun yrityksesi logolla varustettu? Padel reppu hienolla brodeerauksella on tuote jonka moni tarvitsisi muttei sellaista vielä omista. Ehkäpä urheilujoukkueenne haluaa viimeistellä yhtenäisen varustuksen samalaisilla laukuilla , brodeeraa laukkuihin lisäksi nimet tai pelaaja numerot , eikä laukut mene enään sekaisin.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.