Beechfield fashion patch-pipo

Tuotekoodi B442R

6,90  (alv 0%) kpl / 25 kpl merkkaamaton

Beechfield fashion patch-pipo. Jo pieneenkin määrään saa tehtyä laadukkaita ja uniikkeja painatuksia! Myös nopea toimitus

 

 

Laadukas Beechfield fashion patch-pipo hyvällä merkkaus paikalla, varastotuote johon onnistuu nopeatkin toimitukset.
• 52 % polyesteriä, 47 % akryyliä, 1 % elastaania
• Polyesteristä vähintään 50 % on kierrätettyä
• Yksinkertainen ribbikudonta
• Edessä puuvilla twill-lappu merkkausta varten
• Merkattavan alueen koko 6,5 x 3 cm
• Käsinpesu

Pyydä tarjous haluamallasi merkkaustavalla esim. painatuksella

Minimi 25 kpl.

Yli 25 vuoden ajan Beechfield® on pysynyt huippuluokan uudelleenbrändättävän muodin eturintamassa. Myydyimmät mallit inspiroivat edelleen Beechfield® Original -päähineiden kehitystä yhtä paljon kuin nykytrendejä luoden monipuolisen päähinemalliston, jossa yhdistyvät ajattomat klassikot ja nykyaikainen muoti. Jatkuvasti laajenevan malliston kasvaessa keskitymme edelleen ympäristöystävällisiin käytäntöihin ja eettiseen suunnitteluun luomalla tuotteita, jotka tuovat sekä tyyliä että kestävyyttä. Pipoista ja bucket-hattuista snapbackeihin ja urheilulakkiin, useissa eri kankaissa, viimeistelyissä ja väreissä, meillä on kaikki käyttökohteet.

Beechfield Fashion Patch-pipo on täydellinen valinta monissa tilanteissa. Tämä tyylikäs ja monikäyttöinen pipo yhdistää muodin ja toimivuuden, tehden siitä erinomaisen mainostuotteen tai lahjan asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille.

Laadukas Beechfield Fashion Patch-pipo on valmistettu pehmeästä ja kestävästä materiaalista, joka tarjoaa mukavuutta ja lämpöä kylminä päivinä. Pipon ajaton design ja tyylikkäät värit tekevät siitä sopivan lisän mihin tahansa asuun, ja se sopii niin työmatkoille kuin vapaa-aikaankin.

Pipon etuosaan kiinnitettävä painatus tarjoaa erinomaisen alustan yrityksesi logolle tai viestille. Tämä näkyvä ja tyylikäs merkintä varmistaa, että brändisi saa jatkuvaa näkyvyyttä ja huomioarvoa, missä tahansa pipoa käytetään.

Pipo sopii erinomaisesti jaettavaksi erilaisissa tilaisuuksissa, kuten messuilla, konferensseissa, asiakastapaamisissa tai yrityksen sisäisissä tapahtumissa. Se toimii myös arvostettuna lahjana erityistilanteissa ja palkintona ansioituneille työntekijöille.

Beechfield Fashion Patch-pipo yhdistää käytännöllisyyden, tyylikkyyden ja brändinäkyvyyden, tehden siitä täydellisen valinnan yrityksellesi. Se on tuote, joka ei ainoastaan lämmitä päätä, vaan myös jättää lämpimän ja positiivisen vaikutelman brändistäsi.

Tutustu myös muihin päähine malleihimme.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Musta, Vihreä, Viininpunainen