Varavirtalähde Xtorm FS510 Fuel Series 10 000 mAh 20 W

Tuotekoodi 12439862

49,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl logolla

Xtorm varavirtalähde omalla logolla. Merkkaustapa laserkaiverrus. Luotu kaikenlaisten mobiililaitteiden nopeaan lataukseen.

Varavirtalähde Xtorm FS510 Fuel Series 10 000 mAh 20 W. 10 000 mAh Fuel Series -varavirtalähteessä on 2 x USB-C-porttia ja yksi USB-A-portti. 20 W USB-C PD -lähdön ansiosta se sopii täydellisesti kaikenlaisten mobiililaitteiden nopeaan lataukseen. Nykyaikainen mutta rauhoittava väri sekä varavirtalähteen ainutlaatuinen kuvio tekee siitä upean tuotteen mukaasi, minne ikinä menetkin!
Lähtö: 1 USB-C 20 W:n virransyöttö, 1 USB-C 18 W: ja 1 USB-A 22,5 W. Mukana USB-C to USB-C -kaapeli ja käyttöohje. Kierrätetty ABS muovi.

Xtorm-varavirtalähde on erinomainen valinta yrityslahjaksi tai promootiotuotteeksi monista syistä. Ensinnäkin, se tarjoaa näkyvän alustan yrityksesi logolle tai viestille, joka voidaan painattaa varavirtalähteeseen. Tämä varmistaa, että brändisi saa huomiota aina, kun tuotetta käytetään.

Xtorm-varavirtalähde on käytännöllinen ja monikäyttöinen tuote, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Se pitää mobiililaitteet ladattuina matkalla, töissä ja vapaa-ajalla, mikä tekee siitä arvostetun ja hyödyllisen lahjan. Xtorm on tunnettu laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan, joten valitsemalla Xtorm-varavirtalähteen varmistat, että lahjasi on kestävä ja tehokas. Tämä parantaa yrityksesi mainetta ja lisää asiakas- tai työntekijäuskollisuutta.

Xtorm-varavirtalähteet ovat innovatiivisia ja moderneja, sisältäen uusinta teknologiaa, kuten pikalatausominaisuuksia ja useita USB-portteja. Tämä tekee niistä houkuttelevan valinnan teknologiasta kiinnostuneille käyttäjille. Lisäksi monet Xtorm-varavirtalähteet ovat suunniteltu ympäristöystävällisiksi, käyttämällä kestäviä materiaaleja ja energiatehokasta teknologiaa, mikä tukee yrityksesi ympäristövastuullisuutta ja kestävää kehitystä.

Antamalla laadukkaan ja käytännöllisen varavirtalähteen, yrityksesi voi luoda positiivisen mielikuvan ja parantaa asiakas- tai työntekijäuskollisuutta. Laadukkaat promootiotuotteet viestivät huolehtivaisuudesta ja arvostuksesta saajaa kohtaan. Ne tarjoavat monia kustomointimahdollisuuksia, joten voit lisätä yrityksesi logon tai viestin, mikä tekee varavirtalähteestä ainutlaatuisen ja juuri yrityksesi brändiin sopivan tuotteen.

Varavirtalähteet ovat täydellisiä jaettaviksi erilaisissa tapahtumissa, kuten konferensseissa, messuilla, yrityksen omissa tilaisuuksissa ja asiakastapaamisissa. Ne ovat käytännöllisiä, tyylikkäitä ja saavat brändisi näkymään laajalle yleisölle. Kaiken kaikkiaan Xtorm-varavirtalähde yhdistää käytännöllisyyden, laadun ja brändinäkyvyyden, tehden siitä erinomaisen valinnan yrityksen promootiotuotteeksi tai lahjaksi.

Pyydä tarjous haluamallesi määrälle ja logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Sininen, Vihreä