AKTIIVISUUSRANNEKKEET

Kohota brändisi näkyvyyttä aktiivisuusrannekkeilla omalla logolla! Tyylikkäät, toiminnalliset ja korkealaatuiset rannekkeet ovat täydellinen tapa mainostaa yritystäsi. Tavoita asiakkaasi uudella tasolla tarjoamalla heille hyödyllinen tuote, joka heijastaa brändisi arvoja.

Aktiivisuusrannekkeemme eivät ainoastaan auta käyttäjiä seuraamaan päivittäistä aktiivisuuttaan, vaan tarjoavat myös useita muita ominaisuuksia. Olipa kyseessä sykemittaus, askelmittari tai unenseuranta, rannekkeemme pitävät huolen siitä, että käyttäjät pysyvät terveellisessä ja aktiivisessa elämäntavassa.

Lisää oma logosi rannekkeisiin ja luo vaikutus yrityksesi brändiin. Jokainen käyttökerta on tilaisuus tehdä vaikutus potentiaalisiin asiakkaisiin ja näyttää, kuinka tärkeäksi pidät heitä.

Valitset sitten liikelahjaksi kotimaisen Suunnon urheilu kellon tai edullisemman aktiivisuusrannekkeen , voit olla varma että tuote päätyy käyttöön. voimme tehdä kelloon pienellä esim laserkaiverruksen. Suunnon kellolla voi myös yhdistää henkilökuntalahjan ja yrityksen henkilökunnan terveys tavoitteet.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.