Omalla Brändillä POLETTI AVAIMENPERÄT

”Tehosta yritysviestintääsi – tilaa räätälöity kärrykolikko avainperällä yrityksesi logolla!

Haluatko tehdä vaikutuksen yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin samalla kun vahvistat brändiäsi? Tilaa kärrykolikko avainperä omalla logollasi ja tee jokaisesta kohtaamisesta merkityksellinen.

✓ Yhteistyötä korostava brändi-ilme: Anna yrityksesi yhteistyökumppaneille ja asiakkaille ainutlaatuinen muistijälki. Räätälöimme kärrykolikko avainperän juuri sinun yrityksesi brändin mukaisesti, jotta voit luoda yhteenkuuluvuuden tunteen ja vahvistaa ammattimaisia suhteita.

✓ Kestävä ja käytännöllinen: Avainperämme on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten se kestää päivittäistä käyttöä. Kärrykolikko auttaa helpottamaan ostoskärryjen käyttöä ja samalla mainostaa yritystäsi ammattimaisesti.

✓ Liikuteltava brändimainos: Avainperä kulkee mukanasi kokouksiin, tapahtumiin ja neuvotteluihin. Käytä sitä osoittamaan huomiota herättävästi yrityksesi osaamista ja erottuaksesi kilpailijoista.

✓ Uniikki ja tyylikäs: Tehosta yrityksesi näkyvyyttä tarjoamalla asiakkaillesi jotain ainutlaatuista. Kärrykolikko avainperä omalla logolla on tyylikäs ja ammattimainen tapa vahvistaa yritysilmettäsi ja luoda positiivista mielikuvaa yhteistyökumppaneissasi.

Tehosta yrityksesi viestintää ja rakenna luottamusta yhteistyökumppaneidesi kanssa. Tilaa nyt kärrykolikko avainperä omalla logollasi ja anna yrityksellesi kilpailuetu. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää!”

Se ehkä suosituin avaimenperä malli ilmaisjakoon giveaway-tuotteena. Poletti avainperä jää käyttöön ja ja logosi pysyy pitkään saajan mukana. Toteutus omalla logolla kolikkoon onnistuu monella tavalla, lähetä meille haluamasi aineisto niin kerromme millä tavalla se kannattaa toteuttaa ja teemme vedoksen veloituksetta.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.