Omalla Brändillä PU AVAIMENPERÄT

”Anna brändillesi ansaitsemaansa huomiota – tilaa omalla logollasi kustomoidut PU-avainperät!

Haluatko erottua massasta ja tehdä vaikutuksen asiakkaisiin? PU-avainperät omalla brändilläsi tarjoavat sinulle täydellisen tilaisuuden. Nämä tyylikkäät ja kestävät avainperät valmistetaan korkealaatuisesta PU-nahasta, joka tuntuu ylelliseltä kädessä.

Lisäämällä oma logosi PU-avainperään luot brändisi näkyvyyttä ja arvoa jokaisella avauksella. Kustomoidut avainperät toimivat loistavana mainostuotteena tapahtumissa, messuilla tai yrityslahjoina. Ne ovat myös täydellinen tapa kiittää arvokkaita asiakkaitasi ja luoda kestäviä suhteita.

Tee vaikutus asiakkaisiin ja erota yrityksesi kilpailijoista tilaamalla omalla brändilläsi varustetut PU-avainperät. Panosta brändisi näkyvyyteen ja varmista, että se jää mieleen kaikissa avaus hetkissä. Ota yhteyttä meihin ja tilaa omat kustomoidut PU-avainperäsi jo tänään!”

Tyylikästä keinonahkaa ja metallia, silloin tarvitset astetta tyylikkäämpiä avainperiä omalla logolla. Toteuta avainperät omilla väreilla ja painatuksilla ja stanssatuilla logoilla. Tehdastoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.